John Kalench - MLM sikerkalauz

Nincs raktáron
John Kalench - MLM sikerkalauz
Részletek
John Kalench szavai sok évtizedes MLM-tapasztalatot közvetítenek -- pontosan tudja, mi működik és mi nem. Ami a gyakorlati dolgokat illeti, ezekben Johnnál jártasabb valakit nehezen tudok elképzelni. Mögötte van egy sikeres, sokmillió-dolláros MLM-hálózat felépítése, egy saját network marketing vállalat megalapítása. Cégén, a "Millionaires In Motion"-on (MIM) keresztül több mint 5.000 embert képzett ki és tett sikeres MLM-vállalkozóvá.
John megmutatja, hogy nincs semmi boszorkányság ebben a bonyolultnak és talányosnak tűnő üzletágban -- mindenki lehet benne eredményes. Én már szinte minden MLM-könyvet elolvastam. Voltak köztük jobbak és rosszabbak, de egyik sem volt annyira emberközpontú, egyik sem volt olyan átfogó, mint ez.
Minden fontos kérdést tárgyal, méghozzá mély együttérzéssel, lendületesen, gyakorlatiasan. Az olvasó egy sor olyan ötletre bukkan benne, melyek a meglepetés erejével hatnak, és úgy érzi, azonnal ki kell őket próbálnia saját üzletében. A könyv stílusa kötetlen, élvezetes és rendkívül szórakoztató. Olvassa az ember, és úgy érzi, mintha a barátjával csevegne a nappaliban, aki megosztja vele tudását és tapasztalatait, és akitől rengeteget tanulhat.

"Évekig imádkoztam, hogy valaki írjon már végre egy átfogó könyvet a network marketingről ... és nagyon hálás vagyok John Kalenchnek, hogy megtette ezt." (John Fogg, az MLM Success folyóirat szerkesztője)
Adatok
szerző
John Kalench
cím
MLM sikerkalauz
alcím
Hogyan hozzuk ki magunkból a legtöbbet a Multi-Level Marketingben?
kiadó
Bagolyvár Könyvkiadó
kiadási év
1998
oldalszám
194
kötés
puha kötés
ISBN
9789639071865
Cikkszám
191766
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!