Cseri Kálmán - A kegyelem harmatja

-10%
Nincs raktáron
Cseri Kálmán - A kegyelem harmatja
2 900 Ft
2 610 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Részletek
Isten igéjének különös hatása van: az elolvasás után is munkálkodik az emberben, s amint az ételből fizikai erő, gondolat, kitartás számrazik, úgy az igéből szeretet, bölcsesség, derű, remény fakad. Akinek jó a lelki erőnléte, az másként hordja az élet terheit, és másoknak is tud segíteni.

Isten igéje segít el minket igaz hitre és üdvösségre is. Az erre, valamint az ezt kísérő és követő imádkozásra szánt idő nem hiábavaló fáradozás. Sokszorosan kamatozik itt és az örökkévalóságban egyaránt.

A szerző az év 365 napjára szolgál lelki elemózsiával, s nagypéntekre, a mennybemenetel napjára, valamint pünkösdre is megfogalmazta hitének és református gyakorlatának megfelelő üzenetét. Célja, hogy rövid igemagyarázataival az olvasó tekintetét Istenre, s gondolatait az örökkévalóságra irányítsa. Olyan perspektívát kínál, ahonnan nemcsak a bennünket körülvevő világ jelenségeit, hanem életünk valamennyi kérdését, kapcsolataink megannyi aspektusát újra értelmezhetjük, némelyekre pedig választ is remélhetünk.
Adatok
szerző
Cseri Kálmán
cím
A kegyelem harmatja
alcím
Áhítatok az év minden napjára
kiadó
Harmat Kiadó
kiadási év
2014
állapot
ÚJ
oldalszám
384
kötés
kemény kötés
ISBN
9789632880785
Cikkszám
193245
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!