James Redfield - A mennyei látomás

-15%
Nincs raktáron
James Redfield - A mennyei látomás
2 999 Ft
2 549 Ft
Kezdete: 2016.11.27   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
Részletek
Az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának. "Fontos megértenünk - írja a szerző az előszóban -, hogyan is működik ez. A legtöbb esetben a spirituális élmény megtapasztalásához legalábbis a lehetőségét el kel fogadni annak, hogy az ilyesfajta érzékelés létezik. Ma már tudjuk, hogy az embernek fel kell függesztenie, "zárójelbe kell tennie" kételyeit, és minden lehetséges módon igyekeznie kell nyitottá válni a spirituális jelenségek iránt, ha át akarja élni őket..." E könyvnek az a célja, hogy közvetlenül felderítse az élményeket, amelyekben oly sokan osztoznak már - többek között Redfield hatalmas rajongótábora.
Melyek ezek az életünkben fel-felbukkanó spirituális élmények, amelyekről talán sokszor nem is veszünk tudomást, így elveszítvén a Felismerés lehetőségét? A véletlenek? A világmindenséggel létesíthető kapcsolat? Misztikus élmények és tanító álmok?
A könyv lépésről lépésre haladva tanítja az olvasót, hogyan vegye észre a valóság nem jelenségszintű, hanem a jelenségek mellett, mögött, esetleg helyett létező szellemi szintjét.
Adatok
szerző
James Redfield
cím
A mennyei látomás
alcím
Az új spirituális tudatosság átélése
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
239
kötés
kemény kötés, védőborítóval
ISBN
9789633692639
Cikkszám
219352
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!