Meir Schneider - Gyógyulj, hogy gyógyíthass - Az öngyógyítás művészete

Nincs raktáron
Meir Schneider - Gyógyulj, hogy gyógyíthass - Az öngyógyítás művészete
ISBN
9635280424
Részletek
Akik nem hisznek azokban az eseményekben, amelyeket köznapi szóval - és gyakran oly könnyelműen - a csodák körébe utalnak, azok bizony most megrendülhetnek ebben a véleményükben. Könyvünk szerzője ugyanis azt vallja: hogy nincs gyógyíthatatlan betegség! Ez a kijelentés nagy reményt ad mindannyiunknak, hiszen az egészség a mi legfőbb értékünk!
Mire alapítja optimizmusát e kötet írója, a ma már világszerte ismert terapeuta, Meir Schneider? Arra, hogy ő vakon született, de a szembetegségéből kigyógyította önmagát! Később - tanai alkalmazásával - rengeteg beteg szabadulhatott meg a legkülönfélébb testi bajoktól: hát- és gerincbántalmaktól, látáshibáktól, izületi gyulladástól, izomsorvadástól, bénulástól, fejfájástjól, és még sorolhatnánk.
Schneider alaptétele: sohase adjuk fel a reményt, mert hittel és akarattal úrrá lehetünk testünk hibáin, újjászülethetünk akár végzetesnek hitt betegségeinkből is. Miképp? Hisz épp ezt tartalmazza ez a könyv. Tanácsait megfogadva segíthet önmagán, sőt másokon is. A szerzőtől tanult hittel és akarattal meggyógyulhatunk és megtehetjük a legtöbbet is, amit ember adhat: Meggyógyíthatunk másokat is!
Adatok
szerző
Meir Schneider
cím
Gyógyulj, hogy gyógyíthass
alcím
Az öngyógyítás művészete
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1995
oldalszám
191
kötés
puha kötés
Cikkszám
222601
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!