Nagy-Magyarország szakácskönyve

Nincs raktáron
Nagy-Magyarország szakácskönyve
Részletek
Mint mikor a gyöngyhalász igazgyöngyre bukkan a mélyben, olyan örömmel találtunk a szakácskönyvek közt szintén igazgyöngynek bizonyuló kiadványra. A gyűjteményt olvasók beküldött receptjeiből állították össze. A köménymagos levestől a pezsgőben főtt tengeri pókig az ételleírások széles skálája megtalálható benne. A fogások közt képviselve vannak mind az Alföld, Dunántúl, Tiszántúl, mind a Felvidék s Erdély jellegzetes ételei, így joggal adhattuk a Nagy-Magyarország szakácskönyve címet. Ha magunk vagyunk, ha vendéget várunk, ha beteg van a háznál, ha gyorsan, dúsan vagy szegényesen akarunk összeállítani egy-egy ebédet vagy vacsorát, minden esetben örök kérdés: Mit főzzek?! Erre igyekeztünk kielégítő és bőséges választékot kínálni.
Adatok
cím
Nagy-Magyarország szakácskönyve
alcím
A legjobb magyar háziasszonyok receptjeiből
kiadó
Betűmetsző Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
240
kötés
puha kötés
ISBN
978-963-238-051-3
Cikkszám
230618
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!