Kathleen E. Woodiwiss - Hamu a szélben

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Kathleen E. Woodiwiss - Hamu a szélben
950 Ft
760 Ft
Kezdete: 2019.12.16   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek

Egy öntudatos csinos fiatal lány és egy bátor, jóképű őrnagy lángoló szerelmének története bontakozik ki Kathleen E. Woodiwiss, a neves amerikai írónő regényének lapjain.
A múlt század hatvanas éveiben játszódó románc hősnője, Alaine MacGaren családját szétzilálta, otthonát feldúlta a háború, ő maga álruhában, fiúnak öltözve keresi a boldogulás útját. Rejtőzködése különös kalandokba sodorja, s éppen a gyűlölt jenkik egyikének karjaiba... Ez az orvos-őrnagy azonban nem akárki: vonzó, férfias, nemes lelkű és még humora is van. A két büszke ember eleinte még saját magának sem vallja be érzéseit. Szerelmük azonban mindennél erősebbnek bizonyul. Alaine számára Cole Latimer, a daliás őrnagy jelenti az ideált, akiért még változni is képes: vadóc keménységét meglágyítja, hetyke szertelenségét legyűri az imádott férfi kedvéért.
És szemünk előtt alakul át: kedves, elbűvölő fiatalasszony válik a tüskés kamaszlányból, aki megtalálta a neki való férfit. Az ilyen férfi mellett nem szégyen rádöbbenni, hogy mennyire kell minden nőnek a kényeztetés

Adatok
szerző
Kathleen E. Woodiwiss
cím
Hamu a szélben
kiadó
Magyar Könyvklub
kiadási év
1996
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
494
kötés
kemény kötés védőborítóval
ISBN
963-548-262-0
Cikkszám
238506
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!