Anonymus - A tiltott igazság

Nincs raktáron
Anonymus - A tiltott igazság
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9639298373
1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

"A holokauszt évtizedes tabusításának és instrumentalizálásának árnyékában a hivatalosan propagált történelmi igazság egyre inkább eltávolodott a realitásoktól. Még az alapvető adatok is hemzsegnek az ellentmondásoktól. Így például az auschwitzi áldozatok száma a dátumtól és a forrástól függően 70000 és 8 millió között ingadozik. A kézenfekvő kérdés, hogy mennyi volt végül is az áldozatok tényleges száma, Németországban nemcsak tabu, hanem büntetőjogilag tilos. De miféle igazság az, amely nem bír el egy nyilvános vitát, és a törvény erejének támogatására szorul?"
"Hogy miként érték el a britek Höss vallomását, kínzóinak egyike, Rupert Butler 1983-ban megjelent könyvében érzékletesen írja le: Hösst három napig fizikai és pszichikai kínzásnak vetették alá, mielőtt egy 8 oldalas, angol nyelven géppel írott dokumentumot aláírt. Minden jogász megerősíti, hogy az ilyen módon elért vallomás annyit sem ér, mint a papír, amire írták."
"A jelenlegi holokauszt-kép legfontosabb nyitott kérdéseit és ellentmondásait a következőkben lehet összefoglalni: Államilag elrendelt népirtás parancs, terv és költségvetés nélkül? A holokauszt legfőbb felelősének ma is Adolf Hitlert tekintik. De a mai napig nem került elő egyetlen dokumentum se, amely bizonyítaná, hogy a Führer parancsot adott a zsidók tervszerű, ipari méretű megsemmisítésére, vagy arról egyáltalán információi lettek volna."
"Hatmillió gyilkosság egyetlen egy törvényszéki bizonyíték nélkül? Minden hagyományos gyilkosságnál elvégzik a hullák boncolását. Az emberiség történelmének legnagyobb bűntényét azonban egyetlen egy törvényszéki vizsgálat sem igazolja."
"Hatmillió zsidó meggyilkolása tömegpusztító fegyver nélkül? A szövetséges és szovjet rémhírpropaganda utolsó és megmaradt változatára, amely szerint a német koncentrációs táborokban kifejezetten erre a célra épített gázkamrákban ölték meg a zsidókat ipari méretekben, nincs semmi bizonyíték, amely kiállna egy független tudományos vizsgálatot."
"A holokauszt-mítoszt alátámasztó bizonyítékok hiányával ellentétben ...a tudományos vizsgálatok ellenőrizhetően és bizonyíthatóan azt eredményezték, hogy Auschwitzban nem voltak gázkamrák (falazatok cianid-vizsgálata), az állítólagos gázkamrákon nem voltak bedobónyílások (helyszíni szemle, fényképek kiértékelése), technikai és kémiai vizsgálat alapján megállapítható, hogy a Zyklon-B-vel lehetetlenség lett volna a tanúk által állított módon tömegeket meggyilkolni." (Részletek a tanulmányból)

Adatok
szerző
Anonymus
cím
A tiltott igazság
kiadó
Gede Testvérek
kiadási év
2004
oldalszám
81
kötés
puha kötés
Cikkszám
245942
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom
Előszó a magyar fordításhoz 7
Előszó 11
Rémhírpropaganda 12
A történelmi igazság csodálatos átalakulása 13
Hová lettek? 19
A Wannsee-i Konferencia 20
Fénykép- és filmfelvételek 23
Tamnúvallomások 30
A kor tanúói a médiumokban 35
Beismerő vallomások 42
A holokauszt legfontosabb bűnjele 46
Szakértői vizsgálatok 48
Krematóriumok 56
A büntetőjogilag elrendelt igazság 58
Összefoglalás 61
Holokauszt-mítosz: cui bonum? 63
Ajánlott irodalom 67
Epilógus 71
Jegyzetek 73