Anonymus - A tiltott igazság

ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Anonymus - A tiltott igazság
1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

"A holokauszt évtizedes tabusításának és instrumentalizálásának árnyékában a hivatalosan propagált történelmi igazság egyre inkább eltávolodott a realitásoktól. Még az alapvető adatok is hemzsegnek az ellentmondásoktól. Így például az auschwitzi áldozatok száma a dátumtól és a forrástól függően 70000 és 8 millió között ingadozik. A kézenfekvő kérdés, hogy mennyi volt végül is az áldozatok tényleges száma, Németországban nemcsak tabu, hanem büntetőjogilag tilos. De miféle igazság az, amely nem bír el egy nyilvános vitát, és a törvény erejének támogatására szorul?"
"Hogy miként érték el a britek Höss vallomását, kínzóinak egyike, Rupert Butler 1983-ban megjelent könyvében érzékletesen írja le: Hösst három napig fizikai és pszichikai kínzásnak vetették alá, mielőtt egy 8 oldalas, angol nyelven géppel írott dokumentumot aláírt. Minden jogász megerősíti, hogy az ilyen módon elért vallomás annyit sem ér, mint a papír, amire írták."
"A jelenlegi holokauszt-kép legfontosabb nyitott kérdéseit és ellentmondásait a következőkben lehet összefoglalni: Államilag elrendelt népirtás parancs, terv és költségvetés nélkül? A holokauszt legfőbb felelősének ma is Adolf Hitlert tekintik. De a mai napig nem került elő egyetlen dokumentum se, amely bizonyítaná, hogy a Führer parancsot adott a zsidók tervszerű, ipari méretű megsemmisítésére, vagy arról egyáltalán információi lettek volna."
"Hatmillió gyilkosság egyetlen egy törvényszéki bizonyíték nélkül? Minden hagyományos gyilkosságnál elvégzik a hullák boncolását. Az emberiség történelmének legnagyobb bűntényét azonban egyetlen egy törvényszéki vizsgálat sem igazolja."
"Hatmillió zsidó meggyilkolása tömegpusztító fegyver nélkül? A szövetséges és szovjet rémhírpropaganda utolsó és megmaradt változatára, amely szerint a német koncentrációs táborokban kifejezetten erre a célra épített gázkamrákban ölték meg a zsidókat ipari méretekben, nincs semmi bizonyíték, amely kiállna egy független tudományos vizsgálatot."
"A holokauszt-mítoszt alátámasztó bizonyítékok hiányával ellentétben ...a tudományos vizsgálatok ellenőrizhetően és bizonyíthatóan azt eredményezték, hogy Auschwitzban nem voltak gázkamrák (falazatok cianid-vizsgálata), az állítólagos gázkamrákon nem voltak bedobónyílások (helyszíni szemle, fényképek kiértékelése), technikai és kémiai vizsgálat alapján megállapítható, hogy a Zyklon-B-vel lehetetlenség lett volna a tanúk által állított módon tömegeket meggyilkolni." (Részletek a tanulmányból)

Adatok
szerző
Anonymus
cím
A tiltott igazság
kiadó
Gede Testvérek
kiadási év
2004
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
81
kötés
puha kötés
ISBN
9639298373
Cikkszám
245942
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom
Előszó a magyar fordításhoz 7
Előszó 11
Rémhírpropaganda 12
A történelmi igazság csodálatos átalakulása 13
Hová lettek? 19
A Wannsee-i Konferencia 20
Fénykép- és filmfelvételek 23
Tamnúvallomások 30
A kor tanúói a médiumokban 35
Beismerő vallomások 42
A holokauszt legfontosabb bűnjele 46
Szakértői vizsgálatok 48
Krematóriumok 56
A büntetőjogilag elrendelt igazság 58
Összefoglalás 61
Holokauszt-mítosz: cui bonum? 63
Ajánlott irodalom 67
Epilógus 71
Jegyzetek 73