Georg Huber - Tértisztítás gyógynövényekkel és angyali energiákkal

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Georg Huber - Tértisztítás gyógynövényekkel és angyali energiákkal
990 Ft
842 Ft
Kezdete: 2020.07.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

 

 

 

Részletek
Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy egy épületbe vagy egy helyiségbe lépve rossz érzés fogta el. Látszólag minden indok nélkül idegesebb, feszültebb lett, hangulata megromlott. Érdekes módon a helyiséget elhagyva ezek a kellemetlen érzések azonnal megszűntek. A fenti jelenség azt mutatja, hogy egy adott helyiség energetikai tartalma, töltete nagy hatással van ránk, még akkor is, ha ennek nem vagyunk a tudatában.
Különösen fontos, hogy az otthona, ahol energiával töltekezik fel, vagy a munkahelye, ahol a nap nagy részét tölti, energetikailag megfelelő környezetet biztosítson. A negatív hatásoknak számos oka lehet: a közelmúltban lezajlott betegség vagy lelki válság is hagyhat negatív lenyomatokat. Ilyen esetben az energetikai tértisztítás segít.
A könyv bemutatja, hogyan végezzen egyszerű tisztítási szertartásokat füstölők, hangok, szimbólumok, a négy elem vagy akár energiapermetek segítségével. A leírtak alkalmazásához előzetes ismeretek nem szükségesek, ezért haszonnal forgathatja minden érdeklődő, aki környezetét harmonizálni kívánja.
Adatok
szerző
Georg Huber
cím
Tértisztítás gyógynövényekkel és angyali energiákkal
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
96
kötés
puha kötés
ISBN
9789632911236
Cikkszám
284254
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!