Idomító lovaglás

Nincs raktáron
Idomító lovaglás
Magyar Imre-Győrffy-Villám András
Idomító lovaglás
Spanyol lovasiskola Magyarországon
Tapolca-Diszel, 2010
160 o., kemény kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
GYŐRFFY - VILLÁM ANDRÁS hagyományőrző huszár alezredes, a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség elnöke, a huszár díszegységnek is tagja.

Rendszeresen publikál is. Első szakmai jellegű írásai a lovas szaklapokban jelentek meg, majd kiképzési jegyzeteket és különféle lovas témakörű könyveket írt.

A lovas turizmusról szóló könyve 2010 végén jelent meg, amely az egyetemeken javasolt tankönyv.

„Ezt a könyvet nem lehet egyszerűen csak azzal méltatni, hogy hiánypótló, ez a könyv egy lexikon, egy lovas biblia, amelyben minden benne van, és amelyet nem lehet eleget forgatni”... - írta Dallos Gyula mesteredző, örökös díjlovagló magyar bajnok a MAGYAR IMRE - GYŐRFFY-VILLÁM ANDRÁS: „Idomító lovaglás - Spanyol lovasiskola Magyarországon” című könyvének előszavában.

Ez mindent elárul arról a könyvről, amelynek első kiadása nyomtalanul eltűnt a boltok polcairól és aki megszerezte, ma is féltő gonddal őrzi.

Végre kezünkbe vehetjük ezt az új, átdolgozott és kibővített kiadást, amely a jelen generációk számára is hozzáférhetővé teszi mindazon ismereteket, amelyekre minden gondolkodó lovasembernek szüksége van.
Adatok
Cikkszám
285081
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!