Kurt Tepperwein - Illúziók nélkül

Nincs raktáron
Kurt Tepperwein - Illúziók nélkül
állapot
ÚJ
RRP: 2 890 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 456 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Kurt Tepperwein
Illúziók nélkül
Édesvíz Kiadó, 2008
195 o., kemény kötés
Részletek

Meghívó Kurt Tepperwein tudat-iskolájába

Ön megtalálta az arany középutat? Életét hivatásként és egyfajta egyéni beavatásként éli meg? Bármi történjen is Önnel, mindenkire tanítójaként és segítőjeként tekint? Ha nem ebben az állapotban vagyunk, nem lehetünk összhangban valódi lényünkkel - pedig azért vagyunk itt a Földön, hogy önmagunk legyünk.

Köszönöm, hogy úgy döntött, megtanul emlékezni arra, ki is valójában. Szívből örülök annak, hogy újra magáévá szeretné tenni az elfeledett hatalmat, amivel tetszés szerint változtathatja meg a valóságot, és amivel részt vehet a teremtés alakításában.

Ruházza fel magát újra a döntés szabadságával, és használja ki, hogy joga van megváltoztatni a dolgokat! Ébressze fel az önben szunnyadó mestert, és váljon azzá, aki mindig is volt! Fedezze fel magában korunk új emberét, akinek az élet minden eseménye premier, és aki megoldott feladataival jut közelebb a céljához! A cél pedig önmagunk megismerése. Célba akkor érhetünk, ha megszabadulunk attól, ami eltakarja valódi létünket: az Én illúziójától. Ennek révén válhatunk az élet mesterévé, és így fogjuk igazán jól érezni magunkat a bőrünkben.

Mindenkiben létezik egy ismeretlen, még felfedezetlen ország, ami csodálatos lehetőségeket rejt magában - ez az ország nem más, mint mi magunk! Igenis mindent megkaphatunk az élettől, csak meg kell tennünk a szükséges lépéseket.
Tartson velem!

Kurt Tepperwein
Adatok
szerző
Kurt Tepperwein
cím
Illúziók nélkül
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
195
kötés
kemény kötés
Cikkszám
292061
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!