Vavyan Fable - Szennyből az Angyal

Nincs raktáron
Vavyan Fable - Szennyből az Angyal
1 420 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Részletek
E könyv olvastán lehozza a padlásról az alvómaciját! A regény hőse, Tonie - túl egy súlyos válságon - mesei karácsonyról álmodozik: fenyőillatú, csillagszórós, kis éji zenés, meghitt ünnepről, romantikus kettesben egy férfival, akit erre az alkalomra választ számára a számítógépes társkereső szolgálat. S nem arról, hogy bűnözők lepjék el otthonát.
Púder, a sorozatgyilkos; Néró, a piromániás, valamint Procc, akinek az a fixa rögeszméje, hogy neki sebészeti úton mindenkit meg kell gyógyítania. Továbbá ellepi hajlékát a nővére a sarjaival, anyja a neurózisával; szomszédnője, Meta Hari, aki mindhárom szemével perfekt módón lát - és még sokan mások.
A vágyott idillből pokolian felforgatott karácsony lesz, s mindennek a Szolgálat által küldött (?) pasas, Barret Grand a dilihopmestere.

Ön egy fitneszkönyvet vehet kezébe, amennyiben olvasás közben olyan létfontosságú részei edződnek és erősödnek majd, mint a has-, rekesz- és nevetőizmok. Fészkelődni, sőt hemperegni fog (hát-, mell- és combizom)! Ha netán hízózik, akkor is ez az Önnek kellő könyv, hiszen a nevetés széppé tesz és fiatalon tart: varázsol.
Adatok
szerző
Vavyan Fable
cím
Szennyből az Angyal
kiadó
Fabyen Könyvkiadó
kiadási év
1995
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
407
kötés
puha kötés
ISBN
963-8535-93-8
Cikkszám
293217
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!