Masaru Emoto - A víz rejtett bölcsessége

Nincs raktáron
Masaru Emoto - A víz rejtett bölcsessége
ISBN
9789635288441
Részletek
Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk.

Nem csoda, hogy a vízben sokan - így Mózes, Keresztelő Szent János, Zarathusztra és Sebastian Kneipp - Isten teremtő erejét látták. Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Masaru Emoto azonban új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezt a képességét. Egy új készüléket használ, amely az emberi szem számára is láthatóvá teszi a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Ennek segítségével az anyagi és a nem anyagi jelenségek - gondolatok, szavak, zene, globális események - vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető! Felfedezése alapjaiban változtathatja meg a világról kialakult képünket. Egy újfajta tudatosság fényében láthatjuk, mit tehetünk egészségünk és bolygónk épségéért. Dr. Rüdiger Dahlke, a neves orvos és író szerint az emberek figyelme azért irányul mostanában a vízre, mert a víz az univerzum női eleme. Az érzés, az intuíció, a sejtelem jelképe, a lelkierőé és az én feloldódásáé. Manapság az érzelmek és az intuíció mind nagyobb teret nyernek, ezért áhítozunk annyira a nőiességet jelképező anyagok, így a víz után is.

Masaru Emoto valódi misztikus kincset alkotott e könyv formájában. Bebizonyította, hogy a víz az élet "médiuma", s hogy a vizet megérteni nem más, mint megérteni a világegyetemet, a természet csodáit és magát az életet.
Adatok
szerző
Masaru Emoto
cím
A víz rejtett bölcsessége
alcím
A gondolatok, a szavak és az érzelmek teremtő erejének látható bizonyítékai
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2005
oldalszám
213
kötés
puha kötés
megjegyzés
aláhúzások tollal!
Cikkszám
301788
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!