Agykontroll sikerek

Nincs raktáron
Agykontroll sikerek
Dr. Domján László
Agykontroll sikerek
antik (Agykontroll), 1993
244 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
" '90 decemberében egy 85 kilós hájpiac voltam, ráadásul szemüveges. Már évek óta kezeltek szívritmuszavarral, visszatérő epehólyag ingadozott. Gyakran voltam ingerült, rosszkedvű. Úgy döntöttem, hogy ennek véget kell vetni.
A Silva-módszert könyvből tanulva programozni kezdtem magamat, hogy lefogyjak. Meglepődve vettem észre, hogy éhségérzetem fokozatosan csökken. Megvettem a Testkonroll című könyvet, és azonnal alkalmazni kezdtem az ott olvasható alapelveket is.
Hétről hétre csökkent a súlyom. Áprilisban elvégeztem Kaposváron az Agykontroll tanfolyamot. Azóta hitem megingadhatatlan. Legtündöklőbb nyári sikerem - azonkívül, hogy tíz év után először újra parányi bikiniben élveztem a strandolást -, hogy megjavítottam a látásomat. 18 év eltelte után letettem a szemüveget, nincs már szükségem rá! Ma már nem szedek semmiféle gyógyszert, teljesen egészséges vagyok. Súlyom beállt 60 kg-ra. Közérzetem kitűnő, derűs vagyok, és egyáltalán, minden területen pozitív módon megváltoztam. Gyermekemet leszoktattam Agykontrollal az ujjszopásról, anyagi helyzetem apránként, de folyamatosan javul, sikeresen programoztam párkapcsolatot, tanítványaim körében egyre eredményesebben alkalmaztatom a gyorstanulás technikáját, képes vagyok megszüntetni fájdalmat és vérzést, kezdek sikereket elérni a gyógyításban.
Úgy érzem, elmém számára nincs lehetetlen. A világ csodálatos, én pedig egyszerűen boldog vagyok."
Adatok
szerző
Dr. Domján László
cím
Agykontroll sikerek
kiadó
Agykontroll Kft.
kiadási év
1993
oldalszám
244
kötés
puha kötés
Cikkszám
302337
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!