Tenzin Wangyal Rinpócse - A fényességes tudat felébresztése (CD melléklettel)

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Tenzin Wangyal Rinpócse - A fényességes tudat felébresztése (CD melléklettel)
2 700 Ft
2 295 Ft
Kezdete: 2020.02.28   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek
Amikor problémákkal, fájdalommal küszködve vigasztalást vagy segítséget keresünk, legtöbbször kifelé tekintünk. Elutasítjuk saját tapasztalatainkat, mert nem tudjuk, mit is kezdjünk velük. Elborítanak önmagunkkal szembeni kétségeink és előítéleteink. A segítség azonban sohasem kívülről jön. Menedékre, támogatásra csak önmagunkban lelünk, abban, amik valójában vagyunk.

A belső menedék igazi természetünk felismerése, amely az ősi tibeti tanítások szerint nem más, mint a létezés nyitott és tiszta tere. Ez a szüntelen mozgásban lévő, a problémák megoldására irányuló tudatunk számára azonban nem elérhető, kizárólag csak a teljes tudatosság képes a megtapasztalására. A nyitott, éber tudatosság az alapja minden gyógyításnak, ez a forrása a kreativitásnak, az örömnek, a szeretetnek, az együttérzésnek és az összes pozitív minőségnek.

A könyvben és a meditációs CD-n bemutatott gyakorlatokat, alapelveket és útmutatásokat követve kapcsolódunk a teljes jelenlét nyitottságához, s felfedezhetjük a bennünk rejlő bölcsességet, éber tudatunk fényességét. Mindennapi életünkben pozitív változások következnek be, a kreativitás és az intelligencia természetesen, spontán módon kel életre bennünk. Megtapasztaljuk, hogy a természetünk kezdetektől fogva tökéletesen tiszta és teljes.

"A meditáció módszerként szolgál, amellyel felismerjük és tudatosítjuk minden egyes pillanat belső tökéletességét. Nem azt jelenti, hogy kifejlesztünk vagy megtalálunk valamit, ami eddig hiányzott belőlünk, hanem tudatára ébredünk valaminek, ami mindig is megvolt bennünk.”
Adatok
szerző
Tenzin Wangyal Rinpócse
cím
A fényességes tudat felébresztése
alcím
Tibeti meditáció a belső béke és öröm eléréséhez (CD melléklettel)
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2012
állapot
ÚJ
oldalszám
160
kötés
puha kötés
ISBN
9789632911694
Cikkszám
308854
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!