Charles Berlitz - Atlantisz - az elsüllyedt kontinens titka

-20%
Nincs raktáron
Charles Berlitz - Atlantisz - az elsüllyedt kontinens titka
650 Ft
520 Ft
Kezdete: 2020.12.14   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek
A legenda szerint ezer évvel az írott történelem kezdete előtt egy hatalmas birodalom virágzott az Atlanti-óceánon. A szigetkontinens lakói gyönyörű palotákat építettek, kiváló hajósok voltak és eljutottak a világ távoli részeire is. A birodalom végzetét - természeti? háborús? - katasztrófa okozta, így tűnt el Atlantisz.
Charles Berlitz, a neves szerző a tengeralatti kutatások alapján bizonyítottnak véli, hogy Atlantisz nem csak legenda, hanem valóban létezett. Platón igazat írt, s a történelem előtti korok romos kőemlékei a földön és a víz alatt egy elveszett civlizáció nyomai lehetnek.
De a kérdés még nyitott, a rejtély megoldatlan: Berlitz tételeinek segítségével az olvasó is bekapcsolódhat a titkok kiderítésébe, az eltűnt Atlantisz nyomainak felkutatásába.
Platón szerint az erős atlantiszi birodalom hirtelen ért véget, amikor egy háború kellős közepén a központi sziget egy iszonyú éjszaka és nappal során az óceánba süllyedt, abba az óceánba amely ma is a nevét viseli. Atlantisz 11.500 éve fekszik a mélyben elárasztva, elveszve és csaknem egészen el is feledve.
De elfelejtette-e valóban Atlantiszt a világ? Mi az igazság a tengerbe süllyedt legendás civilizáció körül?
E sok-sok rejtély nyitja egyetlen könyvben. Atlantisz.
Adatok
szerző
Charles Berlitz
cím
Atlantisz - az elsüllyedt kontinens titka
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1991
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
240
kötés
puha kötés
ISBN
9637940278
Cikkszám
318026
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!