Charles Berlitz - Atlantisz - az elsüllyedt kontinens titka

Nincs raktáron
Charles Berlitz - Atlantisz - az elsüllyedt kontinens titka
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9637940278
RRP: 650 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 520 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Részletek
A legenda szerint ezer évvel az írott történelem kezdete előtt egy hatalmas birodalom virágzott az Atlanti-óceánon. A szigetkontinens lakói gyönyörű palotákat építettek, kiváló hajósok voltak és eljutottak a világ távoli részeire is. A birodalom végzetét - természeti? háborús? - katasztrófa okozta, így tűnt el Atlantisz.
Charles Berlitz, a neves szerző a tengeralatti kutatások alapján bizonyítottnak véli, hogy Atlantisz nem csak legenda, hanem valóban létezett. Platón igazat írt, s a történelem előtti korok romos kőemlékei a földön és a víz alatt egy elveszett civlizáció nyomai lehetnek.
De a kérdés még nyitott, a rejtély megoldatlan: Berlitz tételeinek segítségével az olvasó is bekapcsolódhat a titkok kiderítésébe, az eltűnt Atlantisz nyomainak felkutatásába.
Platón szerint az erős atlantiszi birodalom hirtelen ért véget, amikor egy háború kellős közepén a központi sziget egy iszonyú éjszaka és nappal során az óceánba süllyedt, abba az óceánba amely ma is a nevét viseli. Atlantisz 11.500 éve fekszik a mélyben elárasztva, elveszve és csaknem egészen el is feledve.
De elfelejtette-e valóban Atlantiszt a világ? Mi az igazság a tengerbe süllyedt legendás civilizáció körül?
E sok-sok rejtély nyitja egyetlen könyvben. Atlantisz.
Adatok
szerző
Charles Berlitz
cím
Atlantisz - az elsüllyedt kontinens titka
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1991
oldalszám
240
kötés
puha kötés
Cikkszám
318026
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!