Szabó Judit - Megérkezés a fénybe

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Szabó Judit - Megérkezés a fénybe
állapot
ÚJ
2 000 Ft
1 800 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Szabó Judit
Megérkezés a fénybe
Magánkiadás, 2009
128 o., puha kötés
2000.-
Részletek
A világot átalakító óriási erők ma már oly szembetűnően mutatkoznak meg, hogy azok is észreveszik, akik eddig még nem érzékelték és nem hitték jelenlétüket. Egyre nyilvánvalóbb, hogy világunk alapvetően megváltozik, s az is, hogy a felszínen megmutatkozó események mögött valami hatalmas átalakulás folyik. Mind több ember kíváncsi arra, hogy milyen folyamat részesei vagyunk, és vajon tudunk-e valamit tenni, hogy az átalakulás pozitív irányba terelődjön?
A könyv éppen e célból mutatja be részletesen a globális spirituális átalakulást több szempontból. Az Olvasó így megtudhatja, mit jelent az, hogy a Föld az ötödik dimenzió felé tart, mi az egyes dimenziók pontos jelentése, milyen szerepet játszik a Kegyelem ebben a felemelkedésben, mit jelent az, hogy megszűnik a karma, konkrétan hogyan zajlik le bennünk a kollektív beavatás és mi a női energiák szerepe ebben a hatalmas spirituális átalakulásban.
A könyv végén pedig egy nagyon aktuális témát találunk: a kapuk bezárulását, amely már a folyamat lényegi szakaszának befejeződésére utal.
Sokoldalú megközelítésével a könyv rávilágít jelen helyzetünk spirituális okára és céljára, s utat mutat a belső átalakuláshoz.
Adatok
szerző
Szabó Judit
cím
Megérkezés a fénybe
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2009
oldalszám
128
kötés
puha kötés
Cikkszám
326378
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!