Kövi Szabolcs - A zarándok CD

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Kövi Szabolcs - A zarándok CD
állapot
ÚJ
RRP: 2 100 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 470 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

A Zarándok képzeletbeli személy, az album pedig a Földet bejáró út emlékeit idézi fel zenében. Bármelyikünk lehetne ez a megtisztulást kereső ember. A zarándokút az élet analógiája, hiszen elindulunk, keresünk egy célt és reméljük, hogy közben megtaláljuk minden kérdésünkre a válszt. Az első szám címe: "Változó szél". Ez valójában egy olyan szél, ami változást hoz az ember életében. Egyszer megérzünk egy különleges illatú tavaszi szelet, és úgy érezzük, mennünk kell, valamilyen titokzatos erő hív a messzeségből. Az út mindig bölcsebbé, tapasztaltabbá tesz. Az utolsó szám címe: "Nyugodt szél", ez már az hazatérés öröméről szól. Az különleges tájakra egzotikus énekhangokkal, hangszerekkel kísér el a zene. 

 

A szerző ajánlása: tanuláshoz, relaxációhoz, elmélkedéshez, alkotáshoz, autóvezetés közben. Kevésbé ajánlható: masszázs, meditáció.

 

Számok címei:

1. Változó szél

2. Ősi templom

3. Hosszú ösvény

4. Őserdő titka

5. Szavanna

6. Kék ég

7. Beavatás

8. Vörös nap

9. A fák népe

10. Öböl 

11. Alvó vadon

12. Vándor

13. Nyugodt szél

 

Hangszerek, előadó: Kövi Szabolcs: fuvolák, furulyák, tilinkó, okarina, pánsípok, ütőhangszerek, AkaiZ4 Sampler, Spectrasonics hangminták: Heart of Africa, Heart of Asia, Supreme Beats, Vocal planet, Liquid Grooves, Hans Zimmer Guitar.

Adatok
előadó
Kövi Szabolcs
cím
A zarándok CD
kiadó
szerzői kiadás
kiadási év
2005
kötés
műanyag tok
megjegyzés
játékidő: 51:27
Cikkszám
326798
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!