Bogár László, Drábik János, Varga István - Válság és valóság

Nincs raktáron
Bogár László, Drábik János, Varga István - Válság és valóság
állapot
ÚJ
ISBN
9789639862081
RRP: 3 500 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek

Az a dilemma, hogy a társadalmi-gazdasági elit is a pusztulási lejtőn van, és rövid távon nagyon nehéz elképzelni, hogy ilyen állapotban kellő tudást szerezzen a helyzet felismeréséhez, valamint nagyon rövid idő alatt bátorságot és erkölcsi tartást szedjen össze ahhoz, hogy a védekező mechanizmusokat alkalmazza is. legfeljebb két évünk van rá.
Bogár László

Nekünk is abban kellene gondolkodnunk, hogy az adott koordináta-rendszeren belül megtaláljuk a védekező eszközöket, amelyekkel a globalizmus túlkapásai ellen és a nemzetközi pénzimpérium hatalommal való visszaélése ellen tehetünk valamit. Sok olyan módszer létezik, amivel az antiglobalizmust egy világméretű szervezett ellenállássá lehetne fejleszteni. Ebbe bele lehetne illeszteni azt, hogy a magyarok is valamiféle protekcionizmust alkalmazzanak pénzügyekben, gazdasági ügyekben. Mi ennek a reális lehetősége? Persze csak a koordinátákon belül cselekedhetünk. Magyarország ahhoz túl kis pont, hogy magán a koordináta-rendszeren változtasson.
Drábik János

Magyarország december közepén módosította a Nemzeti Bankról szóló törvényt azzal, hogy természetes vagy jogi személy egyedi azonosítására alkalmas információt bárki le tud kérni, és lekérhet. Ez a hitelmegtagadással együtt már egy totálisan ellenőrzött állam felé mutat, hiszen ezek az adatok a Nemzeti Banknak nyilván nem saját felhasználásra kellenek. Tehát totális ellenőrzés és pénzügyi ellehetetlenítés. Ez csak komoly konfliktusok kirobbanásához vezethet. Alapos a sejtésem, hogy szándékosan gerjesztett feszültségek elé nézünk, hogy ez lehessen az oka annak, hogy az a bizonyos nem létező világállam erőszakkal tarthassa féken az alattvalóit.
Varga István

Adatok
szerző
Bogár László, Drábik János, Varga István
cím
Válság és valóság
kiadó
Éghajlat Könyvkiadó Kft.
kiadási év
2013
oldalszám
249
kötés
puha kötés
Cikkszám
407692
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!