Már lángolt, amikor ráfeküdtem

Nincs raktáron
Már lángolt, amikor ráfeküdtem
Robert Fulghum
Már lángolt, amikor ráfeküdtem
antik (Park Kiadó), 1994
146 o., kemény kötés, szép állapotú
előjegyezhető
Részletek
"...az egyik kisvárosban riasztották a tűzoltókat, mert egy ház emeleti ablakából füst gomolygott. A csapat behatolt a házba, ahol egy férfit találtak a füstölgő ágyon. Miután kimentették, a matracot pedig eloltották, feltették neki a kézenfekvő kérdést: "Hogyan történt?" A válasz: Nem tudom, már lángolt, amikor ráfeküdtem."
Így kezdődik Robert Fulghum új könyvének címadó története. A már lángolt, amikor ráfeküdtem tökéletesen ragadja meg azt az emberi dilemmát, amelyet a szerző így foglal össze: "Csöbörből vödörbe". Fulghum az emberi természet kaján boncolgatásától eljut egészen odáig, hogy rányissa szemünket a mindennapi élet csodáira.
Az égő ágyaktól az autóvezetésig, egy katasztrofális esküvőtől a fára mászás öröméig, a nagyszülői lét ajándékaitól a Zen buddhista kolostor vezetőjétől származó egyszerű, de meglepő bölcsességig sok dologról esik szó. Robert Fulghum tehetsége, amellyel megtalálja az élet értelme helyett az életben rejlő értelmet, áthatja a könyv minden lapját.
A már lángolt, amikor ráfeküdtem, ez a humorral és részvéttel teli mű kiegészíti Robert Fulghum emlékezetes első könyvét, a Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemest, és örömet szerez majd minden olvasójának.
Adatok
Cikkszám
417105
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!