Raffay Ernő - Trianon titkai - avagy hogyan bántak el országunkkal...

Nincs raktáron
Raffay Ernő - Trianon titkai - avagy hogyan bántak el országunkkal...
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Részletek
... Versailles és Trianon kőhajításra van egymástól. Összetartozik. Versailles a francia glóriát hirdető arrogáns, ragyogó királyi kastély.
Trianon a királyné tehénistállója volt. Ide járt a királyné udvarhölgyeivel szórakozásból tehet fejni (és ricsajt játszani). Ez a kapcsolat nemcsak földrajzilag jelképez. Politikailag is.
Versailles-ban Németországot szégyenítették meg. Trianonban a tehénistálló melletti földszintes, hodályszerű lakban Németország szövetségesét. magyarországot békediktátumban darabolta fel a tigris, Franciaország miniszterelnöke, az öreg Clemenceau.
Franciaország, németgyűlöletétől elvakulva, országunk csonkjaival próbált németellenes szövetségeseket szereni az általa létrehozott cseh, román és a szerb államokban.
Me lehet itt még azt is jegyezni, hogy a miniszerelnök fia, a papa ellenkezése dacára - egy magyar nőt vett feleségül, majd az öreg erőszakossága miatt - feleségestől öngyilkos lett...
Érthető, hogy ilyen okok létezése elvonta a figyelmet a békediktátum kérdésében az államtitkárok és tábornokok korrupt magatartásáról.
Ezért tölthette meg a békeszerződés a román internáló táboro, börtönök és a Duna-csatorna hullagödreit magyar, német és zsidő százezrek hulláival.
Az is hozzájárult balsorsunkhoz, hogy Magyarország akkor volt a Szovjetunió barátja, amikor mindenki ellensége volt annak.
Rosszul politizáló, becsületes balek nép vagyunk. De a Szovjetunió kellően meghálálta a magyar hadifoglyoktól és a Tanácsköztársaságtól kapott segítséget. Versailles miatt halt meg több mint harmincmillió ember a második világháborúban.
Ez a szellem termelte ki Hitlert és a zsidó holocaustot. Trianon miatt lettünk ismét német szövetségesek és halt meg egymillió testvérünk. Miatta tapossák román buldózerek sárba falvainkat és jövőnket (ha tűrjük).
A Trianont szentesítő "Párizsi békeszerződés"-ek agymosó intézkedései következtében alacsonyodott, gerinctelenedett vezető értelmiségünk egy része oda, hogy a hivatalosság nevében a tudományos komolyságra hivatkozva a hamisított román népszámlálási adatokat hitelesíti magyar részről - a világ politikusai és a közvélemény előtt -, hogy az Erdélyből kiűzött magyar menekülteket románokként tünteti fel a Magyar Vöröskereszt és a magyar sajtó, hogy a Magyarországot vezető régi kommunisták egy része a nemzetek egyenlőségét állító kommunista eszmék ellenére, a proletár testvériség címén segédkezzen a románoknak a magyargyilkoásban, hogy a magyarországi kommunista ellenzék az erdélyi és a csángó magyarság nemzeti önrendelkezési jogait árulja Budapesten a magyarfaló román kommunista ellenzéknek.
Trianon és következményei a népek elleni szennyes árulsát és igazságtalanságot jelképezik - a ROSSZAT. E könyv írója és kiadói ez ellen a rossz ellen adták ki ezt a könyvet.
Barátokat szerenek a magyar népnek a trianoni bűn leleplezésével.
Kiállásuk tizenöt-tizenhat millió magyar érzelmeit képviselik.
Reméljük, hogy a könyv eljut az orosz, az angolszász, a latin és más szabadságszerető népek kezeihez.
Reméljük, hogy a magyar kormány követi a jogos önvédelem szabályait és az igazságot és jogot hirdető könyveivel a iág kultúrnyelvein - anyagiakat nem kímélve - kivédi azt a hazugsághadjáratot, amelyet Románia folytat a magyar nép ellen, Trianon védelmében.
Adatok
szerző
Raffay Ernő
cím
Trianon titkai
alcím
avagy hogyan bántak el országunkkal...
kiadó
Tornado Dannenija Kft.
kiadási év
1990
oldalszám
191
kötés
puha kötés
megjegyzés
kis szamárfüllel
Cikkszám
430657
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Tartalom

Az Olvasóhoz

5

A háborúnak vége: a harc folytatódik

6

Küzdelem a méltányos békéért

109

Az erőszak békéje

139

Trianon következményei

185