Váradi Tibor - Szellemtudomány - az ember és a létezés titkai

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Váradi Tibor - Szellemtudomány - az ember és a létezés titkai
állapot
ÚJ
ISBN
978-963-8696-11-3
2 500 Ft
2 250 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Részletek
Az ősi tanítások szerint az ember mint szellemi lény valamikor a létezés középpontjában volt, egységben az Abszolútummal. Ebből a centrumból azonban kisodródott a létezés perifériájára, s elfelejtette, honnan jött, hová tart, és ki is ő valójában. Az egységből a kétségbe, a kettősségek világába esett. Az egységbe való visszatérés csak az egészséges ember számára lehetséges. EGÉSZ-ségünk alapja pedig a létezés minden területével való szeretetteljes harmónia és összhang: önmagunkkal és embertársainkkal, a természettel és a természetfelettivel.
A különféle vallások és szellemi áramlatok azért keletkeztek, hogy az embert visszavezessék az Ősforráshoz, a Végső Okhoz. Ennek útját-módját tanították az emberiség nagy vallásalapítói, mesterei és beavatottjai. Mivel sokfélék vagyunk, sokféle út létezik. Ezek egyike a szellemtudomány útja, amely a mai kor emberének szól, és képes őt visszavezetni az egységbe.

A könyvben kifejtésre kerülő legfőbb témák:

* Földfejlődés és emberiségfejlődés
* Az ember és a világ felépítése
* Karma és reinkarnáció
* Angyalok és ellenerők
* Beavatás és megvilágosodás

A szellemtudomány az a megismerési út, amely a szellemi igazságok megértése, megélése és megvalósítása által elvezeti az embert valódi önmagához, belső lényegéhez, amelynek segítségével képes visszatérni az isteni teljességbe. Ennek az útnak az alapvető tanításait és gyakorlatait ismerteti e könyv.
Adatok
szerző
Váradi Tibor
cím
Szellemtudomány - az ember és a létezés titkai
kiadó
Napfényes Élet Alapítvány
kiadási év
2006
oldalszám
264
kötés
kemény kötés
Cikkszám
444422
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!