Kurt Tepperwein - Itt és most élj!

Nincs raktáron
Kurt Tepperwein - Itt és most élj!
Kurt Tepperwein
Itt és most élj!
Édesvíz Kiadó, 2008
376 o., kemény kötés
Részletek
Nem csak testünket kell rendszeresen salaktalanítanunk:
mentálisan és érzelmileg is el kell engednünk
a káros gondolatokat és a helytelen meggyőződéseket...


"Statisztikák szerint nem a számítógépes elektronika az, amelyik a leggyorsabban fejlődik, hanem az emberi psziché - bár még mindig ősi törvényszerűségeknek engedelmeskedve működik, egyetlen nap alatt is többet élünk meg, mint őseink egy élet alatt. Ezért jut manapság kiemelkedően fontos szerephez a szellemi és lelki megtisztulás. Ha az elengedést említem, elsősorban belső elengedésre gondolok, de az elengedést önnek természetesen a külvilágban is meg kell valósítania. Mindaz, amihez a külvilágban ragaszkodik, olyan dolgot szimbolizál, amelyet belsőleg nem tud elengedni."
Kurt Tepperwein

Az elengedés az egyik legtermészetesebb folyamat a világon: az elfogyasztott táplálékot is elengedjük, miután feldolgoztuk. A természet is a legpompásabb színekben pompázik, télen azonban minden szépségét elengedi. A kínaiak már évezredek óta tudják, hogy az elengedés több erőt igényel, mint a ragaszkodás. A hagyományos kínai orvoslásban ezért az "elengedetten áramló víz" a legerősebb, a kemény fém azonban a leggyengébb minden jelkép közül. A keménység és a merevség az ember életében is a halált jelképezi - gondoljunk csak az időskorban gyakran előforduló makacsságra és a csontok elmeszesedésre. A lágy, az elengedő és a rugalmas ezzel szemben az életet szimbolizálja. A hatha-jóga szerint annyira maradunk fiatalok, amilyen hajlékony a gerincoszlopunk. Minden, amihez ragaszkodunk, megakadályozza előrejutásunkat.

Kurt Tepperwein segítségével rendet tehetünk a lelkünkben, és eddig ismeretlen energiákat szabadíthatunk fel, hogy teret engedjünk egy izgalmas és tudatosan élt élet számára. A híres életviteli tanácsadó jól bevált, praktikus módszerének segítségével elengedjük régi meggyőződéseinket és szokásainkat, hogy hiteles, boldog és egészséges életet éljünk itt és most.
Adatok
Cikkszám
453354
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!