Roderick Gordon, Brian Williams - Az alagutak rejtélye

Nincs raktáron
Roderick Gordon, Brian Williams - Az alagutak rejtélye
Roderick Gordon, Brian Williams
Az alagutak rejtélye
Agave, 2007
339 o., kemény kötés védőborítóval
Részletek
Ki ne álmodozott volna arról, hogy kincset talál a föld alatt? Ki ne álmodozott volna arról, hogy olyasmire bukkan, ami minden tekintetben egyedülálló és izgalmas?
A tizennégy éves Will Burrows is erről álmodozik. Ezért tölti minden egyes szabad percét ásóval és lapáttal a kezében - a föld alatt, édesapja társaságában, aki egy napon nyomtalanul eltűnik. Will a barátjával Chesterrel nekiáll megkeresni őt, hamarosan a föld alatt találják magukat, és egy sötét titokra bukkannak. Egy titokra, amelyért akár az életüket is kockáztatnák...

"Chester odaállt Will mellé, aztán vállukat az ajtónak támasztva mindketten teljes erejükből nyomi kezdték. Az ajtó nagyot szisszenve hirtelen kinyílt, és miközben érezték, ahogy a levegő kiáramlik mellettük mindketten előretántorodtak az ismeretlenbe. Bakancsaik macskakövön csattantak, és amikor végre sikerült felegyenesedniük, olyan látvány tárult a syemük elé, amelyet biztosan nem fognak elfelejteni.

Egy utcán álltak.

Az utca majdnem olyan széles volt, mint egy autópálya, és távolabb jobbra is, balra is elkanyarodott. Szemben velük utcalámpák sorakoztak.

De az igazi meglepetés az volt, ami a lámpák mögött feltűnt: amerre csak elláttak, mindkét irányban házak álltak egymás mellett. Will és Chester megbabonázva indult előre. Néhány lépéssel később az ajtó olyan hangosan csapódott be mögöttük, hogy mindketten megpördültek."
Adatok
Cikkszám
464521
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!