Osho - Az egész a változásról szól - A legnagyobb kihívás az aranyjövő megteremtése

Nincs raktáron
Osho - Az egész a változásról szól - A legnagyobb kihívás az aranyjövő megteremtése
állapot
ÚJ
ISBN
9789635290499
RRP: 2 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 093 Ft
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Részletek

"A most nagy pillanat. Létrehozhatunk egy egységes világot. A jelenlegi krízis arany krízis, hiszen az emberek csak nagy nyomás hatására változnak és változtatnak.
Mindaddig, amíg egy helyzet elviselhető, inkább elviselik - most azonban olyan ponthoz érkeztünk, amikor a helyzet többé már nem elviselhető."


A tényt, hogy jelenleg maga a bolygó túlélése forog kockán, senki sem vitatja – mégsem változik semmi. Minden erőfeszítés, hogy lemondjunk a kapzsiságról és a kizsákmányolásról, és fenntartható jövőt építsünk, ellenállásba és falakba ütközik – és nem változik semmi. Szinte mindenki tudja, hogy éretlen viszálykodásunk oltárán a világegyetem legszebb virágának létezését áldozzuk fel – mégsem változik semmi. A szakemberek ma már világszerte egyetértenek abban, hogy sürgősen tennünk kell valamit – mégsem változik semmi.

Az óra ketyeg…

Ez a könyv végveszélyben lévő bolygónk értelmes embereit kívánja megszólítani. Egy ember látomása egy életképes emberiségről; egy ember látlelete a pszichológiai és társadalmi kórképekről, amelyek kívül és belül megosztják az emberiséget, és háborús feleket teremtenek. Osho felvázolja azokat a változtatásokat, amelyeket döntő fontosságúnak tart a jövő szempontjából – különösen annak az arany jövőnek a szempontjából, amely szerinte csupán egy karnyújtásnyira van tőlünk.

Könyvében Osho egyedi megvilágításba helyezi magát a változtatást: hogy honnan kell indulnia, ha hatásos akar lenni; hogy miért vallottak kudarcot eddigi erőfeszítéseink; és hogy milyen ellenállásra számítsunk azok részéről, akiknek érdekében áll fenntartani a jelenlegi helyzetet. Egy sor javaslatot és praktikus lépést vázol fel, amelyeket el kell fogadunk és meg kell tennünk, ha valóban be szeretnénk gyógyítani a bolygó sebeit, hogy itt és most a Paradicsom új alapjait rakjuk le a földön.

Adatok
szerző
Osho
cím
Az egész a változásról szól
alcím
A legnagyobb kihívás az aranyjövő megteremtése
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2009
oldalszám
192
kötés
kemény kötés
Cikkszám
489527
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!