Bernie S. Siegel - Életet a napoknak

Nincs raktáron
Bernie S. Siegel - Életet a napoknak
Bernie S. Siegel
Életet a napoknak - (New age - Új kor)
Csodákat tesz a szeretet hatalma
antik Édesvíz), 1995
241 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
Ki ne szeretne az emberi élet végső határáig jó egészségben élni, fizikai és szellemi erejének lankadatlan fenntartása mellett? Mindannyian erre vágyunk, hiszen nem ismerünk féltettebb kincset az egészségünknél! Még a köznapi bölcsesség is azt mondja: "Ha egészség van - minden van". És ez így igaz.
Mit tanulhatunk a világszerte ismert szerző művéből ezen felül? Elsősorban azt, hogy a gyógyszer önmagában még nem segít: csak a szeretet hitével válhatunk képessé arra, hogy a következő receptünket már ne kelljen kiváltanunk. Bernie S. Siegel útmutatásai alapján - meggyőző példák sokasága révén - megfejthetjük a test, a lélek és a szellem egységének gyógyító titkát, ami képessé tesz bennünket arra, hogy szeretetben és egészségben éljünk teljes életet.
A tudás, amelyet e könyvből megszerezhetünk nemcsak a mi javunkra válik, de példánkon keresztül környezetünkére, szeretteinkére is. Mindebből a legigazabb tanulság a számunkra az, hogy szótárunkból bízvást kitörölhetjük a "lehetetlen" fogalmát - és vajon kell-e számunkra ennél nagyobb élmény, ennél ösztönzőbb bíztatás?
Újabb "csodák tárát" tartjuk tehát a kezünkben, ami gondolati egységben van a szerző Szeretet, Gyógyítás, Csodák, valamint a nemsokára megjelenő Béke, Szeretet, Gyógyítás című műveivel.
A lélek mindig azon fárad, hogy sebeinket begyógyítsa.
Adatok
szerző
Bernie S. Siegel
cím
Életet a napoknak - (New age - Új kor) Csodákat tesz a szeretet hatalma
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
1995
oldalszám
241
kötés
puha kötés
Cikkszám
507272
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!