Kertészek Könyve

Nincs raktáron
Kertészek Könyve
Katona József, Dr. Oláh László szerk.
Kertészek Könyve
antik (Mezőgazdasági Kiadó), 1978
403 o., kemény kötés,
előjegyezhető
Részletek
Olyan könyvet igyekeztünk alkotni, amely mindenkihez szól - mindenkinek ad tanácsot -, aki a kertészet valamelyik ágával ilyen vagy olyan módon kapcsolatba kerül. Ajánljuk a kertbarátoknak, akik korszerű házikertben, háztájiban kertészkednek; közülük is a fizikai munkásoknak, akik a város rossz levegője elől keresnek felüdülést kellemes környezetben a növények mellett; értelmiségieknek, akik edegeiket pihentetik gyülölcsfáik között - mindezek mellett jövedelmüket kiegészítik a kert termékeivel, ezzel azonban az ország ellátáság is segítik. Olvasóink jelentős részét bizonyára a "szakemberek" alkotják majd - túlzás nélkül - minden szinten, legyenek képzettek vagy amarőrök. Nem válik ez szégyenükre sem a szerzőknek, sem az olvasóknak, mert a hasznos útmutatásokat olyan tömör egységben és olyan szakmai színvonalom találják meg benne, ami a mai időhiányos életben igen nagy előny.
A könyv sokoldalúsága abban rejlik, hogy ma már a kiskertben, háztájiban és nagyüzemben egyaránt a legjobbat, a legkorszerűbbet kell megvalósítani. A szakemberek minden rétegének és a kertkedvekőknek a legújabb, leghaladóbb ismeretanyagot közérthető módon, sallangmentesen kell nyújtani.
Abban a reményben, hogy a szerződi kollektíva törekvései "termékeny talajra" találnak olvasónkban, kívánunk Önöknek hasznos, eredményes kertészkedést.
Budapest, 1978. január
Adatok
Cikkszám
509585
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!