Ohashi - Shiatsu másként

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Ohashi - Shiatsu másként
2 800 Ft
2 380 Ft
Kezdete: 2020.07.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft

 

 

 

 

Részletek
Ez a könyv az első összefoglaló mű Wataru Ohashi akupresszúrás módszeréről, az ohashiatsuról. A technika a shiatsu, a hagyományos japán akupresszúra továbbfejlesztése, amely holisztikus felfogásával az egész emberre összpontosít: energiával tölti fel a kezelt személyt, s nem csupán a tüneteket kezeli. Az elmélet helyett a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt, elsősorban nem fizikai, hanem spirituális szemléletű – sokkal inkább tekinthető meditációnak, mint valódi munkának. A harmonikus, folyamatos mozgás révén nemcsak az egyes nyomáspontokra, hanem a teljes meridiánokra hat. Technikája ráadásul nemcsak a kezelést fogadónak szól: nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy – a minimális erőkifejtés révén – a masszőr számára is kedvező hatása legyen.
Közel háromszáz fényképen tanulmányozhatjuk az egyes testhelyzeteket és a helyes tartást. A „Ne így” feliratú részek figyelmeztetnek a leggyakrabban előforduló hibás és ezért kerülendő testtartásokra. A kötet végén található meridiántérképeken gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk az egyes nyomáspontokat. A részletes magyarázatok alapján lépésről lépésre haladva ismerkedhetünk meg a nyugati kultúra számára ismeretlen kifejezésekkel is.
Ohashi 1974-ben alapította meg a világhírű, Ohashi Institute nevű intézetét, ahol az egészséggel kapcsolatos keleti tanokat és módszereket tanítja. Több alkalommal tartott Magyarországon is továbbképzéseket. A Bioenergetic Kiadó gondozásában magyarul megjelent művei: Testről olvasás, Shiatsu – Gyakorlati kézikönyv
Adatok
szerző
Ohashi
cím
Shiatsu másként
alcím
Ohashi akupresszúra-módszere
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
202
kötés
puha kötés
ISBN
9789632910857
Cikkszám
521270
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!