Három tanulmány

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Három tanulmány
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Csőke Sándor
Három tanulmány
Harmadik rész - A cseh nyelv finnugor-mongol-török elemei/
Az óegyházi "szláv" nyelvről/A magyar nyelv állítólagos szláv jövevényszavai
antik, Eberstein, 1978
148 o., puha kötés
1500.-
Részletek
E sorok írója beszéli a szerb és a horvát nyelvet, megérti a többi "szláv" nyelvet, ismeri az óbolgár és az óegyházi szlávnak mondott, írott nyelvemlékekben lerögzített két nyelvi alakot, ez az ismeret feljogosítja e sorok íróját arra, hogy összehasonlítsa ezeket a nyelveket a ragozó nyelvekkel.
Az alant bemutatott összehasonlítással cáfolhatatlanul bizonyítható, hogy cseh nyelv szerkezeti rendszere és elemei finnugor-mongol-török eredetűek.
Mindezekből látható, hogy sem az indogermanisztika, sem a szlávisztika nem végzett tudományos munkát, - a finnougrisztika pedig, - megalázkodó szervilitással mindenben kiszolgálja gazdáit...
A szlávisztika mindenben terrorizálja a magyar nyelvészetet azzal a céllal, hogy lerontsa a magyar nyelv eredetének kivizsgálása lehetőségeit az okból, hogy "tudományosan" alátámasszák fizikai kipusztításáért. Mert a cél az: kipusztítani a magyarságot, fizikailag is eltüntetni a Kárpát-medencéből!
A bemutatott tételek alapján bizonyítjuk, hogy a magyarság kipusztításában élen-járó csehek nyelve biz nem tiszta "szláv" nyelv, hatvan százalékában finnugor-mongol-török eredetű. Nem áll semmilyen összefüggésben az indogermán nyelvekkel.
Elérkezett a realitások ideje...
Adatok
Cikkszám
554504
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!