Brigitte Roser - Vége a kifogásoknak!

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Brigitte Roser - Vége a kifogásoknak!
2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Részletek

Mindegy, milyen jónak tűnik egy kifogás az adott pillanatban, életünk végén úgyis csak az számít, amit átéltünk és megvalósítottunk, nem pedig az, amit elszalasztottunk.

Mindannyian értelmes és boldog életről álmodozunk. Ahelyett azonban, hogy tennénk érte, kifogásokat keresünk, és egy helyben toporgunk. Pedig igenis lehetséges az újrakezdés és a továbblépés – csak fel kellene hagynunk végre a kifogások gyártásával.
Néhány kifogás hétköznapjaink nélkülözhetetlen részét képezi, mert segítségükkel kezelni tudjuk az együttélés kínos pillanatait. Senki sem szeretne olyan világban élni, ahol egyáltalán nem léteznek kifogások, azok egy része ugyanis ártalmatlan és hasznos.
Ám a kifogások többsége kimondottan káros, mert zsákutcába visz. Ezek nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy ne legyünk képesek megoldani a problémáinkat. Megakadályoznak abban, hogy időben cselekedjünk, hogy kibéküljünk egy veszekedést követően, hogy tisztázzunk egy kapcsolatot, hogy megszüntessünk egy konfliktust, hogy javítsunk a munkahelyi helyzetünkön, vagy rendbe hozzuk az életünket. Ezek a kifogások a halogatás és a kockázatkerülés cinkostársai.

Adatok
szerző
Brigitte Roser
cím
Vége a kifogásoknak!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2011
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
360
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635290925
Cikkszám
560359
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!