Shirley MacLaine - Találd meg önmagad!

Nincs raktáron
Shirley MacLaine - Találd meg önmagad!
ISBN
9789635289660
Részletek
Shirley MacLaine színész- és táncosnő ezzel a kötettel mutatkozott be annak idején a magyar közönségnek. Nyilvánvalóvá tette, hogy nemcsak kiváló előadóművész, hanem elismert gondolkodó és nagyszerű író is.

Könyvében a negyvenes éveinek elején átélt „különleges” eseményekről ír, amelyek kihatottak egész további életére, teljesen átalakították, és más emberré tették. Így beszél erről:

„Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága – mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet.”

A könyv helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. Utazásai során Shirley találkozik híres látnokokkal, megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Eljut a hitetlenkedéstől a megvilágosodásig, míg végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, s ezzel ajándékoz meg minket is.
Adatok
szerző
Shirley MacLaine
cím
Találd meg önmagad!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
344
kötés
kemény kötés
Cikkszám
563474
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!