Keith Sherwood - A karmikus terhek energetikai hatásai

Nincs raktáron
Keith Sherwood - A karmikus terhek energetikai hatásai
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289806
RRP: 3 590 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 052 Ft
A vásárlás után járó pontok: 31 Ft
Részletek
A karmikus teher nem csupán stresszforrás, hanem az emberi
szenvedés, illetve a fizikai betegségek első számú kiváltója.
Van-e módunk arra, hogy megszabaduljunk tőle?

Minden élő ember arra törekszik – akár hangot tud adni ennek, akár nem –, hogy megtalálja magában a feltétel nélküli öröm állapotát. Az emberek túlnyomó többsége számára ez elérhetetlennek tűnik. Pedig nem felfedezésre váró újdonság, nem a kiválasztottak előjoga és nem azoké, akik egy bizonyos dogmát követnek. Ott rejtőzik mindenkiben. Megtapasztalásának legnagyobb akadálya mindenekelőtt a karmikus teher – ez a sűrű, módosult energia, amelyet egyik életünkből a másikba hurcolunk.

A karmikus teher nemcsak azzal korlátozza a tudatosságot, hogy a jelenségek világához (maja) köti az embert, hanem meghiúsítja a tiszta energia (prána) előrehaladását és átalakítását a tudaton, valamint az emberi energiarendszeren keresztül. Amikor az emberi energiamezőben haladó energiát szétzilálja a karmikus teher, kevesebb lesz a valódi Énből fakadó gyönyör, az emberi szeretet, a meghittség és az öröm. Ezek életre keltéséhez ad segítséget a könyv.

• Megtudjuk, mik a karmikus kötődések, és milyen módszerekkel lehet ezeket eltávolítani.
• Kiderül, melyek az emberi energiamező csapdájában rekedt nem-fizikai lények hatásai, és az is, hogyan tudunk biztonságosan megszabadulni tőlük.
• Megismerjük energiarendszerünk működését egészségünkre, bensőséges kapcsolatainkra és spirituális fejlődésünkre tett hatásaival együtt.
• Megtudjuk, miként keletkezik a karma, hogyan zülleszti szét energiatestünket és annak határait.
• Megtanuljuk a sűrű, polarizált karma-energia felismerését és eltávolítását a szervezetünkből, hogy újra vidámak és boldogok lehessünk.
• Tartós fizikai, mentális, érzelmi és szellemi egészségre teszünk szert.

A hazavezető út sosem volt titkos – igaz, nehezen járható. Itt végre egy egészen részletes, lépésről-lépésre megszerkesztett gyakorlati programot kapunk energetikai rendszerünk megtisztítására és megerősítésére.
Adatok
szerző
Keith Sherwood
cím
A karmikus terhek energetikai hatásai
alcím
Gyakorlati program a csakragyógyításhoz
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
300
kötés
kemény kötés
Cikkszám
565757
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!