Lehetetlen helyek csábítása

-10%
Nincs raktáron
Lehetetlen helyek csábítása
3 999 Ft
3 599 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Lehetetlen helyek csábítása
A National Geographic Adventure magazinjának legjobb cikkeiből
Tíz év legizgalmasabb írásai
Geographia Kiadó, 2010
454 o., kemény kötés védőborítóval
3599.-
Részletek
Lehetetlen helyek, elképesztő küldetések.
A National Geographic Adventure Magazin szerzői saját tudás- és kalandvágyuktól vezérelve izgalmas, néha megdöbbentő és olykor elszomorító helyeken járnak, különös emberi sorsokat ismernek meg, miközben valós képet adnak bolygónk állapotáról.
Olvashatunk többek között kihalófélben lévő hegyi gorillák és elefántok megmentéséért küzdő hétköznapi hősökről, de a japán bálnavadászok ellen harcoló radikális környezetvédő csapat munkájáról is.
A pokolba pillantunk be a tálibok ellen küzdő afgán ellenálló sorsán keresztül, részesei lehetünk az Afrikában tomboló ebola vírus elleni heroikus és sajnos gyakran kilátástalan harcot vívó orvosok életének. Nyomon követhetjük a Csomolungmán eltűnt George Mallory életének és halálának különös történetét, illetve az alaszkai hegymászósport őrült zsenijének kalandjait.
Ám ami a legmegrázóbb, felkavaróbb és felemelőbb: kötetünk beszámol az ember lelkierejéről, kitartásáról, arról, hogy milyen felnőtté válni Afganisztánban, kajaktúrára indulni a Bering-tengeren a tűz és jég szigetére, vagy hogy milyen a mindennapi élet a Ténéré-sivatagban.
Ezek az írások visszaadják hitünket: megmutatják, hogy lehet teljes, kihívásokkal és győzelmekkel teli életet élni úgy, hogy tiszteletben tartjuk a bolygót, amin élünk, és minden élőlényt, akivel osztozunk rajta.
Adatok
Cikkszám
592245
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!