Harvey és Marilyn Diamond - Testkontroll 2.

-30%
Raktáron
Raktárkészlet:
6 db
Harvey és Marilyn Diamond - Testkontroll 2.
2 250 Ft
1 575 Ft
Kezdete: 2017.01.12   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek
Előfordult-e már, hogy különösen energikusnak és feldobottnak érezte magát? Mostantól nemcsak ritkán és véletlenszerűen adódik életében ilyen pillanat. Egészséges, energikus, karcsú és kiegyensúlyozott lehet midig, mert a világszerte forradalmi változást hozott könyvből megtudja, hogy hogyan idézhető elő ez az állapot. Egészségének és jó közérzetének kulcsát tartja kezében. Csak ki kell nyitni a titkokat őrző lakatot. Nosza!
A Testkontroll 2 önálló mű. Összefoglalja a korábbi sikerkönyv, a Testkontroll lényegét, de annál sokkal többet nyújt. Mindenkinek hasznára válik, akár elolvasta a Testkontrollt, akár nem.
Adatok
szerző
Harvey és Marilyn Diamond
cím
Testkontroll 2.
kiadó
Agykontroll Kft
kiadási év
2000
állapot
ÚJ
oldalszám
356
kötés
puha kötés
ISBN
9789637959073
Cikkszám
593875
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom

 

Orvosi előszó a magyar kiadáshoz

7

Előszó

9

Bevezető

13

A fordítók figyelmeztetései

15

Akkor és most

17

Új információk

18

Visszapillantás

23

Miért ezzel foglalkozunk

35

Az alapelvek áttekintése

39

Az egészség összetevő elemei

51

Az egészség elemeinek ismertetése

52

Levegő

62

Víz

80

Étel

91

Pihenés és alvás

102

Testmozgás

107

Napfény

145

Szeretet és szerelem

151

Tisztaság, kellemes környezet és meghitt percek

168

Kiemelt szempontok

183

Állati eredetű termékek

184

Gyermekeinknek

208

Gyermekeinknek is joguk van az egészségre

217

Méregtelenítés - mit tegyünk válságos helyzetben

235

Gyakran elhangzó kérdések

244

Kétheti teljes testkontroll

257

Testkontroll-receptek

265

Bevezetés

266

Nektár és ambrózia, azaz levek és krémek

270

Gyümölcssaláták és mártások

276

Zöldségsaláták és salátaöntetek

280

Zöldség, mint főfogás

292

Levesek, szendvicsek és göngyölt falatok

301

Burgonyából és gabonafélékből készült fogások

311

Főtt tészták és mártásaik

320

Sütemények, kétszersültek, lángosok, lepények

323

Hal és csirke

326

Magtej, magtejes italok, fagyos finomságok

329

Következtetések

333

Válogatott magyar ételreceptek

336

Tapasztalataim aprócska tárháza

355

Felhasznált kiadványok jegyzéke (bibliográfia)

357