Sonia Ricotti - Elsüllyeszthetetlen

Nincs raktáron
Sonia Ricotti - Elsüllyeszthetetlen
Részletek
„A rugalmasság a hosszú élet és a siker titka. Az élet garantálja, hogy időről időre kiess a biztonságot jelentő hajóból, és elmerülj. Sonia könyve, az Elsüllyeszthetetlen azonban olyan, akár egy mentőmellény: a víz felszínén tart. Sőt, abban is segít, hogy miután feljöttél, szárnyra kapj.”
– Bob Proctor, A Titok tanítója és a Gazdagnak születtél című sikerkönyv szerzője

Pénzügyi krízis, válás, a munkahely vagy egy szeretett személy elvesztése, egészségügyi probléma – élete során mindenkinek szembe kell néznie ilyen vagy ezekhez hasonló fájdalmas, az ember egész lényét megrázó eseményekkel. Amikor beüt a mennykő, minden energiádat elveszítheted, és súlyos depresszióba zuhanhatsz. A kezedben tartott könyv megmutatja, hogyan juthatsz túl ezeken a nehéz helyzeteken, hogy aztán magasabbra törj, mint azt valaha is lehetségesnek tartottad.
Az Elsüllyeszthetetlen nem csupán inspiráló olvasmány, de egyszerű és érthető, lépésről lépésre követhető eszközöket, stratégiákat, illetve gyakorlatokat is tartalmaz. Segítségével képessé válhatsz:

* Hatékonyan előrehaladni, cselekedni, és megteremteni azt az életet, amelyre születtél.
* Átalakítani a gondolkodásmódodat, és ezáltal jobban érezni magad, megoldva ezzel a probléma lényegét.
* Megtapasztalni a belső béke és boldogság állapotát – a körülményektől függetlenül.
* Elengedni a múlt negatív tapasztalatait, és megteremteni egy új és izgalmas jelen, illetve jövő lehetőségét.

Sonia Ricotti megmutatja, hogyan teremthetsz békét a káosz kellős közepén, varázsolhatsz az akadályokból csodálatos lehetőségeket, és lehetsz boldog még akkor is, ha az élet nem tökéletes. A folyamat minden lépésére kitér, és húsz alapvető leckét fogalmaz meg, hogy megtanítsa, miként használhatod ki az élet adta lehetőségeket, és hogyan kerülhetsz ki megerősödve az embert próbáló helyzetekből.

A Titkot már ismered...
Itt az ideje, hogy elsüllyeszthetetlenné válj!

ISBN: 9789635291267
Adatok
szerző
Sonia Ricotti
cím
Elsüllyeszthetetlen
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2012
oldalszám
180
kötés
puha kötés
ISBN
9789635291267
Cikkszám
598161
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!