Kínai nyelvkönyv - Tanuljon könnyen, gyorsan kínaiul!

Nincs raktáron
Kínai nyelvkönyv - Tanuljon könnyen, gyorsan kínaiul!
P. Szabó József
Kínai nyelvkönyv
Tanuljon könnyen, gyorsan kínaiul!
Tinta Könyvkiadó, 2012
120 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
(1890.-)
Részletek
Szemünk előtt válik Kína gazdasági szuperhatalommá, ezért jogos a kínai nyelv tanulására buzdítani.
A jelen nyelvkönyv bevezető jellegű és gyakorlatias, a benne ismertetett tananyag elsajátítása biztos alapot ad a kínai nyelv továbbtanulására, azaz „kedvcsináló” a kínai nyelv felsőfokú megtanulására. A kötet csoportos és egyéni tanulásra is alkalmas.
A könyv 36 leckén át vezeti a nyelvtanulót. A széles tematikájú leckék két részből állnak, példamondatokból és szószedetből. A példamondatok kiemelt szerepet kapnak a nyelvkönyvben, hiszen ezek elsajátítása után a tanuló már meglepően sok beszédhelyzetben sikeresen tud kommunikálni kínaiul. A kínai példamondatoknak és szavaknak latin betűs átírásban is meg van adva a kiejtése, így nem feltétlenül szükséges a mondatban szereplő kínai írásjelek pontos ismerete. A Bevezetőt a rövid Nyelvtani összefoglaló követi. A 36 lecke után a Hasznos szavak, szólások, kifejezések rész következik. A praktikus nyelvkönyvet a kínai írásról szóló Nyelv, írás, kalligráfia című rövid összefoglalás zárja.
A Kínai nyelvkönyvet ajánljuk mindazoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy megtegyék az első lépéseket a kínai nyelv elsajátításának útján.
A nyelvkönyvet a széles körben ismert P. Szabó József külpolitikai szakértő állította össze és Zhang Shi lektorálta.
Adatok
Cikkszám
599468
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!