Nagy Balázs szerk. - Magyarország csodálatos túraútvonalai - Gyalogtúrák, kerékpáros és vízi kirándulások családoknak is

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Nagy Balázs szerk. - Magyarország csodálatos túraútvonalai - Gyalogtúrák, kerékpáros és vízi kirándulások családoknak is
állapot
ÚJ
ISBN
9789635904969
5 499 Ft
4 674 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Részletek

Újra indulhat a kaland! Gyalog, két keréken tekerve vagy evezve! Könyvünket a két évvel ezelőtt megjelent Magyarország legszebb túraútvonalai című nagysikerű túrakalauzhoz képest komoly bővülés jellemzi. A most bemutatott útvonalak között számos esetben kiemelt figyelmet kap a családi, illetve kisgyermekes kirándulás, több, könnyen kivitelezhető vízi kalandot ajánlunk, kerékpáron pedig egészen más metszetét ismerhetjük meg e tájaknak, mint például gyalogolva.
A könyv minden hegyvidéket, tájegységet külön tárgyal, minden útvonalat térképen is mutat, sőt a hegyvidéki terepekhez a túra domborzati keresztmetszete is társul, a szintemelkedések és szintvesztések megjelenítésével segítve a tervezést, a felkészülést.
A változó nehézségű túrák adatait minden esetben táblázat foglalja össze, így az indulási és érkezési helyekről, a távról, a menetidőről és a pontos útvonalról is összegző képünk lesz. A kerékpár- és vízitúrákat segítendő írunk a felszerelésekről és különleges, "járműspecifikus" tudnivalókról is. Hegyvidékeink bejárásához e túrakalauz-hátteret rendkívül bőséges képanyag egészíti ki, ezzel is kedvet teremtve az induláshoz.
Mert ha van hívogató terep, térkép, felszerelés és most már túrakalauz is, csak a lelkesedést, érdeklődést, újdonságkeresést kell mellé tennünk!
Keljünk útra, s vigyük magunkkal családunkat, barátainkat is!

Adatok
szerző
Nagy Balázs szerk.
cím
Magyarország csodálatos túraútvonalai
alcím
Gyalogtúrák, kerékpáros és vízi kirándulások családoknak is
kiadó
Totem Plusz Könyvkiadó
kiadási év
2016
oldalszám
448
kötés
flexi
Cikkszám
603051
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!