J.R.R. Tolkien - A Hobbit

-15%
Nincs raktáron
J.R.R. Tolkien - A Hobbit
3 590 Ft
3 051 Ft
Kezdete: 2018.01.17   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 61 Ft
Részletek

Smaug kétségkívül mélyen aludni látszott, jóformán halottnak és sötétnek rémlett, egy-egy láthatatlan gőzpamatnál több a hortyogására sem utalt, amikor Bilbó ismét bekukucskált az ajtónyíláson. Már éppen lelépett volna a padlóra, amikor megpillantotta a Smaug petyhüdt bal szemhéja alól feléje lövellő vékony, átható fénysugarat. Csak színlelte az alvást! Az alagút bejáratát figyelte!...
Amikor gondtalan, minden becsvágy nélküli életéből, meghitt kis zsáklaki hobbitüregéből Gandalf, a mágus és egy csapat törp elragadja, Zsákos Bilbó egy kaland kellős közepébe csöppen: „betörési szakértőként” kell közreműködnie a kincs visszaszerzésében, amitől Smaug, a Rettenetes, egy igen nagy és veszedelmes sárkány fosztotta meg hajdanában a Hegymély Királyát. Noha nem szívesen vállalkozik erre a kellemetlen feladatra, Bilbó maga is lépten-nyomon meglepődik tulajdon ügyességén és leleményességén!


J. R. R. Tolkien a gyermekeinek írta ezt a meseregényt, de amikor 1937-ben megjelent, azonnal óriási sikert aratott. Később megszületett monumentális folytatása is, és azóta „a világ két részre oszlik: azokra, akik már olvasták A HOBBIT-ot és A GYŰRŰK URÁ-t, és azokra, akik eztán fogják elolvasni őket.”
(Sunday Times)

Adatok
szerző
J.R.R. Tolkien
cím
A Hobbit
kiadó
Európa Könyvkiadó
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
oldalszám
310
kötés
kemény kötés
ISBN
9789630795524
Cikkszám
611649
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!