Bagdy Emőke-Mirnics Zsuzsanna-Nyitrai Erika - Transzperszonális pszichológia és pszichoterápia

Nincs raktáron
Bagdy Emőke-Mirnics Zsuzsanna-Nyitrai Erika - Transzperszonális pszichológia és pszichoterápia
Részletek
A pszichológia „negyedik fő szellemi erőirányának” nevezett transzperszonális lélektan korunk emberének alapvető spirituális hiányállapotaival és szükségleteivel szembesít. Elénk tárja mindazt, amit a fogyasztói kultúra emberének elidegenedett, eldologiasodott, anyagelvű világképe kizárt magából, ezáltal megbetegítő erőket kénytelen hordozni magában.
A kötet tanulmányai kiváló nemzetközi szerzők és hazai transzperszonális elkötelezettségű szakemberek munkáin át mutatják be az irányzat elméletét, főbb szellemi ágait, és összevetik a ma érvényes jelentősebb pszichológiai gondolatrendszerekkel.
Megismerhetjük a transzperszonális gyógyítás gazdag világát is, az álmokkal végezhető lelki munkát, a testtől a pszichikus mélységekig haladó úgy nevezett szomatoterápiákat, és a módosult tudatállapotok új irányba törekvő, különleges módszereit.
Ez a szellemi kincs egyaránt fontos a pszichológiai tájékozottságra törekvő művelt olvasóknak, de tankönyve, „szöveggyűjteménye” lehet a pszichológia tanításának, főiskolai és egyetemi szinten egyaránt. Számot tarthat minden humán segítő foglalkozású szakember érdeklődésére is. Különösen a lelki gyógyítással foglalkozók számára jelenthet hasznos, továbbvivő szellemi útravalót.
Adatok
szerző
Bagdy Emőke-Mirnics Zsuzsanna-Nyitrai Erika
cím
Transzperszonális pszichológia és pszichoterápia
kiadó
Kulcslyuk Kiadó
kiadási év
2011
oldalszám
511
kötés
puha kötés
ISBN
9789638941923
Cikkszám
612101
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!