Dr. Danima Damdindorj - Az éltető étkek arany szutrája

Nincs raktáron
Dr. Danima Damdindorj - Az éltető étkek arany szutrája
Dr. Danima Damdindorj
Az éltető étkek arany szutrája
Geomantika Bt., 2010
421 o., puha kötés
Részletek
Dr. Danima Damdindorj „Az éltető étkek arany szutrája” című könyve egy különleges egészségfilozófiai írás. Rendkívül sajátosak és tanulságosak a mongol fekete asztrológia összefüggései a kozmoritmológia és bioritmológia terén. Aki tiszteletben tartja saját életét, annak tiszteletben kell tartania a Természetet és annak törvényeit, mert az egészséges, boldog élet alapja a Természet teljes körű tisztelete.A tudatos táplálkozásról szóló „Arany tanácsok” című fejezetében felsorolja az értékes ételeket, az erjedést gátló fűszereket, foglalkozik az ételek fogyasztásának sorrendjével, időpontjaival, ajánlott mennyiségével, valamint készítési módjaival. A táplálékok és összetevőik kritikáját az életerőt gyengítő étkek, össze nem illők, egészségre ártalmas gyártási eljárások stb. szerint ismerteti.
A súlygondok című fejezetben értékes étkezési és életviteli tanácsokat ad a felesleges súly leadásához. Gyorsan elkészíthető zsírégető ételeket, italokat ismertetve javasol napszak, illetve évszak szerinti fogyókúrákat, tehermentesítő valamint méregtelenítő hasznos diétákat.
Alig felbecsülhető, mindannyiunk számára fontos új ismeretanyag közérthetően válik hasznossá mindazoknak, akik felismerték, hogy a Természet szeretete az egészséges, boldog élet alapja.
Szeretettel ajánlom Danima doktornő könyvét megbízható útitársnak.
Prof. Dr. Török Szilveszter
Adatok
Cikkszám
614122
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!