A lélek lakhelye

Nincs raktáron
A lélek lakhelye
1 Ft
A vásárlás után járó pontok: 0 Ft
Gary Zukav
A lélek lakhelye
antik (Új Paradigma), 1998
256 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
Az emberi szellem fejlődésének következő fázisába kalauzol bennünket a Harvardon végzett tudós, aki a határtudományok legkiválóbb tolmácsolójaként az Amerikai Tudományos Könyvdíjat nyerte el A Wu Li Mesterek tánca című könyvével, amelyben a modern fizika eredményeit foglalta össze mindenki számára érthetően.
A lélek lakhelye, a szépségesen egyszerű, szinte költői stílusban megírt metafizika könyv megmutatja, hogyan alakul át mindennapi életünk, hogyan nyer célt és értelmet, ha az élet iránti tisztelet és az együttérzés hatja át, hogyan is haladunk mindannyian felelős döntéseink nyomán közösen az emberi szellem birodalma felé.

A világhírű tudós, László Ervin professzor, a Budapest Klub alapítója és elnöke - annak a világméretű mozgalommá nőtt klubnak, amelynek maga Gary Zukav is aktív és elkötelezett tagja - így ír a könyv előszavában:
"Zukav legfőbb üzenete tiszta és erőteljes: nem más, mint az a felismerés, hogy egyéni és kollektív evolúciónk következő és valóban meghatározó lépcsőfoka a tudatosság birodalmába vezet, és kilép abból a világból, ahol a végtelenített gazdasági fejlődés és a személyes gazdagság és hatalom felhalmozásának eszméje az uralkodó.
Zukav könyve mindenképpen méltó az átgondolásra, hiszen meglátásai fontosak, és egyúttal azt jelzik, hogy korunkban teret hódít a pozitív szellemi látásmód. Immár bízhatunk abban, hogy bolygónkon az élet és az emberiség reményteljes jövő elé néz."

Gary Zukav így ír könyvéről:
"Egy nagy változás idejét éljük. Sokkal könnyebben tudjuk megélni ezt a változást, ha látjuk az utat, amelyen járunk, a célt, és azt, hogy mi az, ami változik. Legyen ez a könyv ablak, amelyen keresztül az élet megértésére jutottam. Betekinthetnek rajta, de gondolataimat természetesen nem kell elfogadniuk. Sokféle útja van annak, hogy elérkezzünk a bölcsességhez és a szívhez. Ez a mi legnagyobb gazdagságunk, és ebben gyönyörködöm én nap mint nap.
Adatok
szerző
Gary Zukav
cím
A lélek lakhelye
kiadó
Új Paradigma
kiadási év
1998
oldalszám
256
kötés
puha kötés
Cikkszám
641083
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!