Mary O'Malley - Kényszeres cselekedeteink üzenete

-10%
Nincs raktáron
Mary O'Malley - Kényszeres cselekedeteink üzenete
2 990 Ft
2 691 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Mary O'Malley
Kényszeres cselekedeteink üzenete
Az önelfogadás és a gyógyítás forradalmian új megközelítése
Édesvíz Kiadó, 2006
380 o., puha kötés
utolsó példány!
Részletek

Bár általában nem tudunk róla, bizonyos mértékben mindnyájunknak vannak kényszeres cselekedetei, amelyek számos formában megnyilvánulhatnak: előfordulhat, hogy túlköltekezünk; túl sokat eszünk; a munkánkba temetkezünk; igyekszünk megtervezni életünk minden egyes másodpercét; folyamatosan aggódunk; túlzásba visszük a testgyakorlást; túl sokat iszunk; állandóan a számítógép előtt ülünk – vagy egyszerűen „csak” túlzásokba esünk. Amikor felismerjük függőségünket, megpróbáljuk uralni, ám végül ő ural minket, s ha olykor sikerül is megszabadulnunk tőle, nyomban egy másik lép a helyébe.

A szerző – aki kényszeres evő volt – egy meghökkentően újszerű módszert fejlesztett ki. Alaptétele szerint függőségeink valójában jóakaratú tanítóink, akik irányt mutatnak és támogatnak minket, amennyiben a megfelelő módon közelítünk hozzájuk. Addig nem tágítanak, amíg meg nem tanulunk foglalkozni velük, amíg nem figyelünk oda az üzenetükre. Miután megkapják a kellő figyelmet és szeretetet, elvesztik felettünk a hatalmukat, mi pedig újra egészségesek és energikusak leszünk.

A kötetben alkalmazott „jelenlét-technikát” Eckhart Tolle is használja – de a szerző minden egyéb technikája is érdekes, egyszerű és hatásos – szinte azonnal ki szeretnénk próbálni őket! Hatékonyságuknak köszönhetően pedig nem csak saját gyógyulásunkat nyerjük el, hanem gyógyító hatással leszünk az egész világra is – függetlenül attól, mi játszódik le éppen az életünkben.

„Megfejtettem kényszeres cselekedetem üzenetét, ezáltal elvesztette a hatalmát fölöttem. Nem harcoltam tovább ellene, így az sem harcolt többé ellenem.”
Adatok
Cikkszám
673181
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!