Vadim

Nincs raktáron
Vadim
Donald James
Vadim
Agave, 2006
421 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
A trilógia befejező részében Konsztantyin Vadim Amerikába utazik, ahol nemcsak az elnökválasztás küzdelmeibe keveredik bele, hanem egy brutális gyilkosságsorozat tettesét is meg kell találnia.

A polgárháború már a múlté, de Oroszország továbbra sem lélegezhet fel. Tébécéjárvány ütötte fel a fejét, ezrek és tízezrek pusztulnak el. A zavaros helyzetet a bűnszövetkezetek a saját hasznukra fordítják, milliók menekülnek el az országból.

Vadim is Amerikába tart, de neki feladata van. Egy új csatárt kell vásárolnia a Dinamó Murmanszk csapatának. De New Yorkban az elnökválasztás előtt néhány héttel oroszellenes zavargások törnek ki.

Vadim hirtelen az egyik elnökjelölt mellett találja magát, és szokatlan feladatot kap: meg kell védenie Ben Rushton feleségét. Az asszonyt azonban bizarr módon meggyilkolják, és Rushton megbízására Vadim nyomozni kezd a brutális gyilkos után. Egyre jobban belegabalyodik az összeesküvés hálójába, aminek köszönhetően a gyilkos áldozatainak száma csak nő. Van valaki, akinek semmi sem drága, hogy Rushton legyen az elnök. Vadim a nyomába ered, de még csak nem is sejti, mi vár rá az út végén.
Adatok
Cikkszám
677641
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!