Yehuda Berg - A kabbala ereje - A lelki fejlődés útja

Nincs raktáron
Yehuda Berg - A kabbala ereje - A lelki fejlődés útja
2 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Részletek

A kabbala, melyet eddig titokzatos homály vett körül, ma már csak arra vár, hogy megismerkedjünk tanításával.
Képzeljük el, milyen lehet úgy élni, hogy tisztán látjuk magunk előtt a célt, létünk értelmét, és elégedettek vagyunk sorsunk alakulásával. Képzeljük el, milyen lehet mindennapi küzdelmeink során pontosan tudni azt, hogy mit kell tennünk, és érezni, hogy tele vagyunk energiával. A kabbala ereje ezt kínálja számunkra; olyan erő ez, amelyet a világ több mint kétezer éven át nélkülözni volt kénytelen!
Arra születtünk, hogy leghőbb vágyaink teljesüljenek, ám az a módszer, amely hozzásegíthetett volna bennünket e beteljesüléshez, évszázadokra feledésbe merült. Egészen mostanáig. Míg a kabbalával foglalkozó könyvek többsége jobbára történeteket és tudományos fejtegetéseket tartalmaz, A kabbala ereje elsősorban praktikus eszközt ad a kezünkbe, melynek segítségével a kabbala fényét saját életünkre irányíthatjuk. A kabbala ősi tanításának lényege a fizikai és spirituális törvények tökéletes egységén alapul. Életünket eddig is ezek a törvények alakították, most azonban - az emberiség történetében először - lehetővé vált, hogy bárki, vallási hovatartozásra való tekintet nélkül tudaotsan alkalmazza. Vágyaink és a beteljesülés reménye adja életünk legfőbb mozgatóerejét. Rajtunk áll, hogy a lehetőségtől eljutatunk-e életünk és a minket körülvevő világ tényleges megváltoztatásáig. Ehhez kíván segítséget nyújtani ez a könyv.
A kabbala csodálatra méltó bölcsességének hatását olyan rendkívüli szellemek munkásságában követhetjük nyomon, mint Mózes, Platón , Shakespeare vagy Newton.

Adatok
szerző
Yehuda Berg
cím
A kabbala ereje
alcím
A lelki fejlődés útja
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2007
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
271
kötés
kemény kötés, védőborítóval
ISBN
9789633704479
Cikkszám
678316
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom
Bevezetés 13
Kik vagyunk? 23
A teremtés, az ősrobbanás és Isten természete 61
A teremtés rejtvénye és a reaktivitáselmélet 95
A játék, a ellenfél és az átalalukás művészete 135
Hogyan nyerhetjük meg az élet játszmáját 223
Függelék 247