Stewart Pearce - Atlantisz angyalai jóskártya

Nincs raktáron
Stewart Pearce - Atlantisz angyalai jóskártya
Részletek
44 lapos jóskártya útmutató könyvecskével

Az angyalok Isten gondolatai. Magáért a szertetért szeretnek, és a kegyelem útján állnak rendelkezésünkre. Idő és tér nem korlátozza őket. Bárhol legyenek is, a föld isteni mátrixán keresztül mindig a segítségére sietnek annak, aki hívja őket.

Világunk jelenleg sebes változáson megy keresztül. Közeledik a Vízöntő aranykora, amely ismereteink szerint 2012. december 21-ével veszi kezdetét. Az átmenetet megtapasztalni embert próbáló feladat. Így az angyalok azért, hogy gyógyulásra és szeretetre leljünk, saját isteni feladataiknak megfelelő üzeneteket küldenek nekünk a jóskártya lapjai által.

A tizenkét atlantiszi arkangyal 44 lapja válaszokat ad az egészségre, a gazdagságra, a karrieredre és az emberi kapcsolataidra vonatkozó bármely kérdésedre. A jóskártya használatával lehetővé teszed, hogy az arkangyalok jóllétet hozzanak az életedbe, ahogyan az atlantisziakkal is tették. Húzhatsz egyszerűen csak egy lapot, hogy útmutatást kapj az adott napra, három lapot, hogy megérts egy bizonyos helyzetet, vagy tizenkettőt, ha egy hosszabb időszak végkimenetelére vagy kíváncsi. Tudd, hogy az arkangyalok mindig gondoskodnak róla, hogy azokat a lapokat válaszd, amelyekre a tanuláshoz és a fejlődéshez szükséged van.
Adatok
szerző
Stewart Pearce
cím
Atlantisz angyalai jóskártya
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2011
oldalszám
44 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével
kötés
dobozban, puha kötésű könyv
Cikkszám
679009
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!