Bernard Lievegoed - A lélek megmentéséről

-10%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Bernard Lievegoed - A lélek megmentéséről
1 200 Ft
1 080 Ft
Kezdete: 2020.09.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek

A húszas években, miután Rudolf Steiner egy csoport fiatalemberrel dolgozott búcsúzóul azt mondta: "Elvárom, hogy három hónap múlva, amikor viszontlátjuk egymást, tudjátok, hogy melyik szellemi áramlathoz tartoztok."
Rudolf Steiner beszélt bizonyos emberiségvezetőkről, akik szakadatlanul az emberiség fejlődésének szolgálatában munkálkodnak: Bernard Lievegoed három nagy szellemiségre, és az általuk vezetett irányzatra hívja fel a figyelmet, ahonnan a mai időkben a legfontosabb impulzusok indulnak ki. Ez Rudolf Steiner, Christian Rosenkreutz és Mani áramlata. Valamelyik mindig bizonyos hangsúlyt kap, de a három irányzat egymásra van utalva. A történelem folyamán mindig kezet nyújtottak egymásnak és kiegészítették egymást. Saját szellemi áramlatunk megismerése igen fontos ahhoz, hogy személyes életutunkat megtaláljuk és felismerjük megtestesülésünk mélyebb célkitűzéseit.
Bernard Lievegoed az antropozófikus, a rózsakeresztes és a manicheista irányzat vezetőiről a halálos ágyán írta meg utolsó könyvét, amelyet saját szellemi hagyatékának tekintett.

Adatok
szerző
Bernard Lievegoed
cím
A lélek megmentéséről
kiadó
Casparus Kiadó
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
137
kötés
puha kötés
ISBN
9789630816311
Cikkszám
686952
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!