Peter Orban - A hős utazása

Nincs raktáron
Peter Orban - A hős utazása
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

Életünk egy utazáshoz hasonlítható, amely ismeretlen tájakon vezet keresztül, ahol különböző elméletek, világképek és cselekvési minták nyújtanak segítséget a tájékozódásban. Időről időre akadályok kényszerítenek bennünket megállásra: betegség, szerencsétlenség, elszakadás, magány, halál. Utunk akkor válik "a hős utazásává", amikor ezeket a kényszerű pihenőket arra használjuk fel, hogy körülnézzünk.
Ez a könyv az életnek ilyen állomásairól szól: megmutatja, hogyan zajlik le ez az utazás, és milyen tapasztalatok várnak közben a "hősre". Ehhez remek segédeszközt nyújtanak az egyfajta éber álomban megtett képzeletbeli utazások, amelyek elvezetnek a mélyben, az árnyékok birodalmába, ahol fel kell ismernünk, hogy "mi hiányzik belőlünk". Célunk, hogy ismét felfedezzük és elfogadjuk lényünknek ezt a másik oldalát, és így ismét felfedezzük és elfogadjuk lényünknek ezt a másik oldalát, és így ismét kiegészüljünk, teljessé váljunk.
"A hősutazását" tekinthetjük személyes fejlődési útnak vagy terápiának, amelyen akár egyedül, akár csoportban is részt vehetünk. Ehhez felhasználjuk a gyakran elhanyagolt jobb agyféltekét, az intuíció és a képszerű érzékelés területét. A szerző több képzeletbeli utazáson vezet végig bennünket, és olyan gyakorlati ismereteket oszt meg az olvasóval, amelyeket mindenki követhet, aki meg akarja keresni és végig akarja járni saját belső útját.
Dr. Peter Orban 1944-ben született. Szociológiai tanulmányokat végzett, majd pszichoterapeutaként és pszichológiai csoportok vezetőjeként dolgozott. Jean Houston és Thorwald Dethlefsen tanítványa, a Frankfurti Egyetem tanára. Szemináriumain számtalan egyetemistával próbálta ki a képzeletbeli utazásokat

Adatok
szerző
Peter Orban
cím
A hős utazása
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2004
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
191
kötés
puha kötés
ISBN
9639569097
Cikkszám
701006
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom
Bevezetés 9
A logika 11
Fiziológia 27
Filozófia 39
A hős utazása 49
Fordulj meg 97
A névadásról 117
Az "igen" kimondásáról 136
A szeretetről 152
Játék határok nélkül 173
Utószó 189