A bőség törvénye - CD melléklettel

Nincs raktáron
A bőség törvénye - CD melléklettel
Esther és Jerry Hicks
A bőség törvénye - CD melléklettel
Édesvíz Kiadó, 2009
288 o., kemény kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek

"Akár a pénzről vagy a pénz hiányáról, akár az egészségről vagy az egészség hiányáról, akár egy kapcsolatról vagy egy kapcsolat hiányáról van szó - ha jól érzed magad, mindig azon az oldalon vagy, ahonnan azt vonzod, amit akarsz." - Abraham

A vonzás törvényének leghitelesebb és legtisztább tanítása kétség kívül Esther és Jerry Hicks, s rajtuk keresztül Abraham nevéhez fűződik. Ennek az éppoly egyszerű, mint mély és forradalmi elméletnek a pontos megértése, illetve gyakorlati alkalmazása lehet a kulcsa gondolkodásmódunk és ezen keresztül életünk megváltoztatásának. A vonzás törvénye olyan egyetemes működési elvet képvisel, amely az egész világegyetemre, teljes életünkre hatással van - tudatos alkalmazását tehát minden szinten és kérdésben a javunkra fordíthatjuk.

Esther és Jerry Hicks újabb kötetében Abraham arról tanít, hogy az életnek alapvetően jó érzésnek kell lennie, és az általános Jóllét állapota a természetes. Azt tanítja, hogy bármilyen jó is jelenleg az életünk, mindig lehet jobb; a miénk a döntés és a hatalom, hogy még jobbá tegyük. Olyan gyakorlatias filozófiát mutat be, amely - ha következetesen alkalmazzuk - lehetővé teszi, hogy még többet tapasztaljunk meg a bőségből, az egészségből és a boldogságból, amely születésünknél fogva természetszerűleg megillet bennünket. A legtöbb ember esetében a siker gondolata a pénz, a vagyontárgyak vagy más dolgok megszerzése körül forog - Abraham azonban egyfajta örömteli állapot elérését tekinti a legnagyobb sikernek. A bőség tehát nem csupán anyagi jólétet jelent - bár a pénz és a vagyon fogalmaival is tisztába kell kerülnünk, meg kell békélnünk -, hanem az általa nyújtott szabadságról és gondtalanságról is szól, arról, hogy nem vagyunk elkülönült, tehetetlen, sodródó lények, hanem boldog teremtők, akiknek minden hatalmában áll.

A CD-melléklet A bőség törvénye című, 2007. szeptember 29-én, Bostonban tartott Abraham-workshop hanganyagának magyar változatát tartalmazza.
Adatok
szerző
Esther és Jerry Hicks
cím
A bőség törvénye - CD melléklettel
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2009
oldalszám
288
kötés
kemény kötés
Cikkszám
706922
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!