Margo Anand - A szexuális extázis művészete

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Margo Anand - A szexuális extázis művészete
3 490 Ft
3 141 Ft
Kezdete: 2020.06.09   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 63 Ft
Részletek
Bennünk él egy mélyen kielégítő, örömteli ölelés képe, melyben a test vibráló gyönyöre magába foglalja a szív boldogságát, a tudatok találkozását, és a rokon lelkek egymásra ismerését. Az Égigérő Szex egy egyszerű, lépésről-lépésre haladó folyamat, ami mindenki számára követhető, aki tudatos és gyengéd módszerekkel szeretné visszahozni a szellemet a szexualitásba, és a testet a lélekkel összekötő hídként tisztelni azt. Az Égigérő Szex az orgazmus élményében új dimenziót nyit - ebben a dimenzióban a nemi szervek orgazmusa csak a kezdet. Inspirációt kapunk az orgazmus tejességének megélésére, ami az extatikus, testtől-testig, lélektől-lélekig egyesülésben csúcsosodik ki...
Adatok
szerző
Margo Anand
cím
A szexuális extázis művészete
kiadó
Paradigma Könyvek
kiadási év
2002
állapot
ÚJ
oldalszám
370
kötés
puha kötés
ISBN
963-204-172-0
kiegészítő információk
Fekete-fehér ábrákkál illusztrált.
Cikkszám
712484
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Tartalom

A befelé vezető út

13

E megnyitó szakaszban személyes felfedezéseimet írom le az extatikus szexualitás különféle tradíciói terén, valamint azt a szisztematikus gyakorlatsort, amit ezt követően fejlesztettem ki: a Szerelem és Extázis Gyakorlatsorát, amit a könyv egyszerű, lépésről lépésre felépített folyamatban mutat be.

Hogyan használjuk a könyvet

20

Ebben a szakaszban olvasható mindaz, amit tudni kell ahhoz, hogy a gyakorlatok jótékony hatásait maximálisan kamatoztathassa az olvasó. A gyakorlatok egymásra épülnek, magukban foglalják az előző lépéseket.

Égigérő szex és tantra

35

Ez a fejezet vita tárgyává teszi azokat a szexualitás terén elterjedt mítoszokat, melyek megakadályoznak bennünket abban, hogy teljességében megélhessük lehetőségeinket, mint extatikus szeretők. Elénk tárja a szakrális szexualitás képét, kiemeli az Égigérő Szex alapelveit, hogy megérthessük az alapvető összefüggéseket a következő gyakorlatokhoz.

Benső szeretőnk felébresztése

53

Itt kezdődik a szexuális extázis tananyagának gyakorlati része. Választ kapunk a kérdésre: Hogy kezdjek hozzá? Összeismerkedünk Benső Szeretőnkkel. E fejezet kiemeli annak fontosságát, hogy önmagunkat kell elsősorban szeretnünk ahhoz, hogy szerethessünk másokat.

Tudatos légzés: A lélegzet követése

Benső Szeretőnk felébresztése

A Szívüdvözlet

Megnyílás és bizalom

67

Szívtől-szívig érő kapcsolatot teremtünk partnerünkkel, hogy biztonságban és védettnek érezzük magunkat, mielőtt belevágnánk az Égigérő Szex felfedezésébe. Létrehozunk egy menedéket, egy szakrális területet, és eloszlatunk minden félelmet, ami további felfedezéseink útját állhatná.

A Szakrális Terület megalkotása

Az Összeolvadó Ölelés

Az Ellenállások Meghaladása

Az intimitás elmélyítése

90

A partnerek megtanulják a csábítás törékeny művészetét, és az öt érzék felébresztését. Ezután egy-egy tánccal kifejezik egymásnak a bennük élő istent és istennőt. Humorra és játékosságra tesznek szert a szerelemben, és lelki közösségben harmonizálják energiáikat.

Érzék Ébresztő Szertartás

Táncoló Istenségek

Benső Mosoly

Léleknéző

Az extatikus test értékelése

114

Felkészítjük a testet az extázis magas szintű energiájának üdvözlésére és befogadására. Újra felfedezzük testünkben a barátot és a szerelem szellemének templomát.

Megtisztulási Szertartás

Alapállás

A Test Elismerésének Szertartása

Az erotikus érintés művészete

Érintés tollal

Cirógatás ujjheggyel

Siklás és csúszás

Közös nyújtás

Közös Guggolás

Medencemozgatás

Nyíló lótusz

A benső fuvola megnyitása

148

Megnyitjuk a Benső Fuvolának nevezett rejtett csatornát, ami összeköti a test hét energia központját. Ezzel felkészülünk a teljes testet érintő orgazmusra. Megtanuljuk, hogyan terjesszük ki és tartsuk meg a szexuális energiát, majd felemeljük a magasabb energia központokhoz.

A PC Pumpa

Szexuális Légzés

Medenceringatás

Kettős medenceringatás

Gyönyörszerző szertartások önmagunk számára

173

A könyv korábbi gyakorlatait most a szexualitás területén alkalmazzuk. Megtanuljuk önmagunk szeretetét, és az önmagunknak való gyönyörszerzés művészetét. Felfedezzük, mi fokozza bennünk a szexuális izgalmat, és mélyebben megértjük nemi szerveinkhez fűződő viszonyunkat, örömet szerzünk önmagunknak, és partnerünknek.

Gyönyörszerző Szertartás önmagunk számára

Párbeszéd a szexről

Gyönyörszerzés Önmagunknak partnerünk jelenlétében

Gyönyörszerzés Önmagunknak egymás mellett

Találkozás: Gyönyörszerzés egymásnak

A benső férfi és a benső nő harmonizálása

207

Az Égigérő Szexben a harmonikus kapcsolatok az egyenlő partneri viszonyon alapulnak. Ehhez fel kell ismerni, és egyensúlyba kell hozni a parnerekben a Benső Nőt és a Benső Férfit. Eljátsszuk a nemi szerepeket, váltogatjuk őket, és kiegyensúlyozzuk férfi és női polaritásunkat azáltal, hogy megtanuljuk az adás és elfogadás művészetét.

A Benső Férfi és a Benső Nő vizualizálása

Egymás karakterének eljátszása

Yin-Yang játék

Az extatikus válaszreakció felébresztése

235

A kulcs az extatikus válaszreakció felébresztéséhez abban rejlik, hogy a szexuális izgalom fokozott állapotában is nyugodtak, ellazultak maradjunk. Megtanuljuk az izgalom feltámasztását, megtartását, és az ennek való elpihenést. Megtanuljuk az orgazmikus reflex felébresztését a szexuális szituációtól függetlenül.

Parttalan Rázkódás

Az Áramló Folyamat

A Pillangó

Az Egyesítő Nyugalom

A Szexuális Egyesítő Nyugalom

Az orgazmus-élmény kiterjesztése

259

A kellemetlen szexuális élmények feszültséget hagynak hátra a nemi szervekben, amelyeket meg kell gyógyítani. Ebben a fejezetben szexuális gyógyítást tanulunk, hogy teljes egészségben képesek legyünk a tökéletesen kielégítő orgazmus átélésére.

A Yoni Meggyógyítása

A Vajra Meggyógyítása

A Gyógyító Anális Masszázs

Az orgazmustól az extázisig

296

Megtanuljuk a nemi szervi orgazmus fenntartását, és fejlett technikákkal felemeljük a testen kereszül a fejig. Ez extatikus állapotok sorozatát idézi elő, és azt az érzetet kelti, hogy energiánk kiterjed a testünk határain túlra.

A Tigris Meglovaglása Egyedül

A Tigris Együttes Meglovaglása

Együttes Suhanás a Koronáig

A Test egyéb részeinek feltöltése

Völgy-orgazmus: első szint

Völgy-orgazmus: második szint

A gyönyör hullámának meglovaglása

324

Ez a gyakorlatsor csúcspontja: egy hét lépcsős folyamat, melyben alkalmazhatunk mindent, amit eddig tanultunk, és megtapasztalhatjuk a szexuális extázist. A szeretkezés alaphelyzeteinek játékos felfedezésével kezdjük, ezzel felkészítjük a testet az Égigérő Szex végső gyakorlatára - a gyönyör hullámának meglovagolására.

A szeretkezés alap testhelyzetei

A férfi felül helyzet

Reggeli és esti hangolás

Guruló csiklandozás

Tolás-húzás

A nő felül, vagy Shakti helyzet

Guggoló Shakti

Erotikus Shakti

Olló pozíció

Kanál pozíció

Rejtőzés a résben

A támadó tigris

Álló Shiva

Orális szeretkezés

A Gyönyör Hullámának Meglovaglása

Első lépés: Medenceringatás

Második lépés: Az izgalom fokozása

Harmadik lépés: A Benső Fuvola együttes megnyitása

Negyedik lépés: A játékos hullám

Ötödik lépés: Összekapcsolódás lélegzettől lélegzetig

Hatodik lépés: Megnyílás Benső Fényünk felé

Hetedik lépés: A Végtelen kör

Az égig érő szex integrálása mindennapi életünkbe

Függelék I.: Biztonságos szex

358

Függelék II.: Zenei választék

363

Függelék III.: Tanfolyamok

368

Köszönetnyilvánítás

369