Neale Donald Walsch- Amikor minden megváltozik … változtass meg mindent!

-10%
Nincs raktáron
Neale Donald Walsch- Amikor minden megváltozik … változtass meg mindent!
3 290 Ft
2 961 Ft
Kezdete: 2017.06.29   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Részletek
Szinte már közhelynek számít, hogy a modern élet mennyire felgyorsult, hogy milyen sok információval és ingerrel kell megbirkóznia a ma emberének, és hogy az életünk mostanában mennyire tele van változásokkal, s ennek következtében stresszel és szorongással. A helyzet azonban az, hogy a „változás” nem feltétlenül egyenlő a „válsággal”. Éspedig akkor nem jelent krízist, ha az embernek megvannak az eszközei, hogy megváltoztassa a változással kapcsolatos tapasztalatát – és épp ez az, amiben ez a könyv segítségünkre lehet.
A Beszélgetések Istennel sorozat világhírű szerzője, Neale Donald Walsch a változás természetét kutatja – hogy miért történik, hogyan kezelhető, és miként „húzhatunk hasznot” belőle. Központi témája nem más, mint hogy miként fogadjuk és kezeljük életünk változásait – azokat, amelyek már megtörténtek, és azokat, amelyek még előttünk állnak. A könyvben összefoglalt kilenc változtatás nem arra tesz képessé, hogy megállítsuk a változást (ez ugyanis lehetetlen), sőt még csak arra sem, hogy lassítsuk az ütemét. Inkább azt érhetjük el általuk, hogy egy minőségi ugrás következzen be a változáshoz való hozzáállásunkban és abban, ahogyan a változást kezeljük és megteremtjük.
Mindenkihez szól, aki úgy érzi, alulmaradt az élet nagy változásaival folytatott küzdelemben – és azokhoz, akik szeretnének segíteni nekik. A kötet a Walschtól megszokott frappáns, egyenes és gyakorlatias stílusával páratlanul hasznos eszközöket ad minden gyógyulni és élni vágyó kezébe.
Adatok
szerző
Neale Donald Walsch
cím
Amikor minden megváltozik … változtass meg mindent!
alcím
A béke felé vezető ösvény zűrzavaros időkre
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2011
állapot
ÚJ
oldalszám
288
kötés
kemény kötés
ISBN
9789635290901
Cikkszám
717734
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!