Solara - Csillagszülöttek

Nincs raktáron
Solara - Csillagszülöttek
állapot
ÚJ
RRP: 2 590 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 331 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Solara
Csillagszülöttek
Angyali útmutatások
Szakrális transzformáció és összeolvadás felsőbb énünkkel, angyali jelenlétünkkel
Édesvíz Kiadó, 2004
240 o., puha kötés
2331.-
Részletek

Solara egy új, szakrális szempontból mutatja be életünket, amelynek alapköve, hogy valamennyien angyalok vagyunk, csak az erre vonatkozó emlékezetünket elveszítettük. Visszatér a kezdetekhez – ahol csak Egyetlen Csillag létezett, a Csillag, ami Mi Vagyunk – és onnan elindulva elmeséli, hogyan kerültünk ide a Földre, és hogyan fogunk Hazatérni az Egységbe.

A Csillagszülöttek magukat két valóság közé szorítva érzik. Az egyik a szellemi világ, a másik a fizikai. Egyik világban sem érzik magukat egésznek, mivel egy részük mindig a másikban marad. Emiatt sehol sem találják az otthonukat. Solara ezt a jelenséget a csakrákon és az emocionális testen keresztül bemutatva fejti ki. Emélete szerint a felébredés folyamata vég nélküli. Tudatosan menni a dualitásból az Egy felé – ez a vertikális ösvény, a felébredettek útja.
Csillaggyerekek 1970 óta nagy számban inkarnálódnak a Földön, és azért jöttek, hogy segítsenek. Céljuk, hogy felújítsák és újraaktiválják a csillagokhoz való kapcsolódásainkat. Solara rengeteg információt közöl a Csillaggyerekekről, s arról, hogyan lehet felismerni őket.

Az írónő saját tapasztalatai alapján dolgozik és ír. Hasznos meditációs technikákat kínál, amelyek eredménye, hogy találkozhatunk Védőangyalunkkal, aki – elmélete szerint - nem más, mint mi magunk. Segítségével hívhatjuk és befogadhatjuk Felsőbb Énünket. Megkérhetjük az Angyalunkat, hogy árulja el nekünk a nevünket, ami azért fontos, mert minden név egy rezgést, egy bizonyos energiaszintet jelöl. „A Te Angyali Neved a te saját, személyes rezgésed, amely összeköt a benned lévő multi-dimenziókkal.”

Amikor összeolvadunk Angyali Jelenlétünkkel, életünk minden szintjén mély változás történik. Solara ezekről a változásokról is szól, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy az auránk is megváltozik, szinte sugározni fog, s meglátjuk, hogy valójában hatalmas fénylények vagyunk pici fizikai testtel.

Az írónő beszél azokról a szükségszerű fizikai átalakulásokról is, amelyeknek egészen a DNS láncokig kell terjedniük. Úgy gondolja, fizikailag is fel kell készülnünk a Fénytestünkkel való egybeolvadásra, amely hamarosan bekövetkezik. Olyan információkat és emlékeket említ, amelyeket a sejtjeinkben őrzünk, s amelyek csak a felébredett tudat egy bizonyos szintjén aktivizálódnak. Elmeséli, hogy fizikai szinten milyen formákban nyilvánulhat meg ez az újrastrukturálás.

Angyalok szólnak az olvasóhoz Solarán keresztül, akiknek csupán a neve is megborzongatja az érzékenyebbek bőrét. Az angyali megszólalások kulcsot adnak a kezünkbe ahhoz, hogy eljussunk vágyott otthonunkba. Egy igen nyílt látószögű létezésbe pillanthatunk bele, amelynek mi is a részei vagyunk, akár elfogadjuk, akár nem. Természetesen lehet hinni és lehet nem hinni – de vannak dolgok, amelyek nem függenek attól, hiszünk-e benne.

Bármikor, amikor úgy érezzük, eltávolodtunk Angyali jelenlétünktől és a dualitásba veszünk, egyszerűen csak emlékezzünk a Csillagra és lélegezzük be a Fényét. Elmeséli, miért fontos felfedeznünk azt, hogy melyik Csillagrendszerből jöttünk, honnan származunk, s hogy ezek hogyan állnak kapcsolatban angyali nevünkkel.

Minél többre emlékszünk, annál jobban kapcsolódunk megosztott Esszenciánkhoz. Solara arra késztet, figyeljük meg ismerőseink, szeretteink, ellenségeink milyen szerepeket játszottak utunkon, fejlődésünkben. A fájdalmas tükrök (kapcsolatok) csak erősítenek minket és növekedésre sarkallnak.

Az akadályozó idők elmúltak.
Mindegyikünk egy nyitott kapu. Mindegyikünk egy ragyogó Fényoszlop, egy Jelzőtűz másoknak, amely bevilágítja a hazafelé vezető utat.
Adatok
szerző
Solara
cím
Csillagszülöttek - Angyali útmutatások - Szakrális transzformáció és összeolvadás felsőbb énünkkel, angyali jelenlétünkkel
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2004
oldalszám
240
kötés
puha kötés
Cikkszám
740255
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!