Solara - Csillagszülöttek

-10%
Nincs raktáron
Solara - Csillagszülöttek
2 590 Ft
2 331 Ft
Kezdete: 2020.12.14   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Solara
Csillagszülöttek
Angyali útmutatások
Szakrális transzformáció és összeolvadás felsőbb énünkkel, angyali jelenlétünkkel
Édesvíz Kiadó, 2004
240 o., puha kötés
2331.-
Részletek

Solara egy új, szakrális szempontból mutatja be életünket, amelynek alapköve, hogy valamennyien angyalok vagyunk, csak az erre vonatkozó emlékezetünket elveszítettük. Visszatér a kezdetekhez – ahol csak Egyetlen Csillag létezett, a Csillag, ami Mi Vagyunk – és onnan elindulva elmeséli, hogyan kerültünk ide a Földre, és hogyan fogunk Hazatérni az Egységbe.

A Csillagszülöttek magukat két valóság közé szorítva érzik. Az egyik a szellemi világ, a másik a fizikai. Egyik világban sem érzik magukat egésznek, mivel egy részük mindig a másikban marad. Emiatt sehol sem találják az otthonukat. Solara ezt a jelenséget a csakrákon és az emocionális testen keresztül bemutatva fejti ki. Emélete szerint a felébredés folyamata vég nélküli. Tudatosan menni a dualitásból az Egy felé – ez a vertikális ösvény, a felébredettek útja.
Csillaggyerekek 1970 óta nagy számban inkarnálódnak a Földön, és azért jöttek, hogy segítsenek. Céljuk, hogy felújítsák és újraaktiválják a csillagokhoz való kapcsolódásainkat. Solara rengeteg információt közöl a Csillaggyerekekről, s arról, hogyan lehet felismerni őket.

Az írónő saját tapasztalatai alapján dolgozik és ír. Hasznos meditációs technikákat kínál, amelyek eredménye, hogy találkozhatunk Védőangyalunkkal, aki – elmélete szerint - nem más, mint mi magunk. Segítségével hívhatjuk és befogadhatjuk Felsőbb Énünket. Megkérhetjük az Angyalunkat, hogy árulja el nekünk a nevünket, ami azért fontos, mert minden név egy rezgést, egy bizonyos energiaszintet jelöl. „A Te Angyali Neved a te saját, személyes rezgésed, amely összeköt a benned lévő multi-dimenziókkal.”

Amikor összeolvadunk Angyali Jelenlétünkkel, életünk minden szintjén mély változás történik. Solara ezekről a változásokról is szól, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy az auránk is megváltozik, szinte sugározni fog, s meglátjuk, hogy valójában hatalmas fénylények vagyunk pici fizikai testtel.

Az írónő beszél azokról a szükségszerű fizikai átalakulásokról is, amelyeknek egészen a DNS láncokig kell terjedniük. Úgy gondolja, fizikailag is fel kell készülnünk a Fénytestünkkel való egybeolvadásra, amely hamarosan bekövetkezik. Olyan információkat és emlékeket említ, amelyeket a sejtjeinkben őrzünk, s amelyek csak a felébredett tudat egy bizonyos szintjén aktivizálódnak. Elmeséli, hogy fizikai szinten milyen formákban nyilvánulhat meg ez az újrastrukturálás.

Angyalok szólnak az olvasóhoz Solarán keresztül, akiknek csupán a neve is megborzongatja az érzékenyebbek bőrét. Az angyali megszólalások kulcsot adnak a kezünkbe ahhoz, hogy eljussunk vágyott otthonunkba. Egy igen nyílt látószögű létezésbe pillanthatunk bele, amelynek mi is a részei vagyunk, akár elfogadjuk, akár nem. Természetesen lehet hinni és lehet nem hinni – de vannak dolgok, amelyek nem függenek attól, hiszünk-e benne.

Bármikor, amikor úgy érezzük, eltávolodtunk Angyali jelenlétünktől és a dualitásba veszünk, egyszerűen csak emlékezzünk a Csillagra és lélegezzük be a Fényét. Elmeséli, miért fontos felfedeznünk azt, hogy melyik Csillagrendszerből jöttünk, honnan származunk, s hogy ezek hogyan állnak kapcsolatban angyali nevünkkel.

Minél többre emlékszünk, annál jobban kapcsolódunk megosztott Esszenciánkhoz. Solara arra késztet, figyeljük meg ismerőseink, szeretteink, ellenségeink milyen szerepeket játszottak utunkon, fejlődésünkben. A fájdalmas tükrök (kapcsolatok) csak erősítenek minket és növekedésre sarkallnak.

Az akadályozó idők elmúltak.
Mindegyikünk egy nyitott kapu. Mindegyikünk egy ragyogó Fényoszlop, egy Jelzőtűz másoknak, amely bevilágítja a hazafelé vezető utat.
Adatok
szerző
Solara
cím
Csillagszülöttek - Angyali útmutatások - Szakrális transzformáció és összeolvadás felsőbb énünkkel, angyali jelenlétünkkel
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2004
állapot
ÚJ
oldalszám
240
kötés
puha kötés
Cikkszám
740255
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!